Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Климатик MITSUBISHI SRK326RZ - ­ грешка

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Търся кодове за грешки
dizela

Нов участник

Жълтата лампа на вътрешното тяло мига 6 пъти .Ако някой може да помогне с малко инфо. Благодаря предварително

Понеже климатика е доста стар не се четът много добре натписите но според мен пише SRK326RZ.
Във външното тяло има един червен светодиод който също мига шест пъти

Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Март 2008 : Отправено: 23 Декември, 2009 - 15:25:54
kolyo

Админ
От: Русе

Тези грешки не стават ли :

att-4b3249b1e0243SRK.JPG

Всичко записи: 12528 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Декември, 2009 - 18:47:45
hladnia

Редовен участник

Здравейте,подариха ми( но е за ремонт) Климатик Mitsubishi модел MUZ-JX 286
Не е работел на топло, но след демонтажа около 2години не е включван в 100в.
Монтирах въпросния климатик за да го пробвам,започна да набира обороти компресора и след 5 минути спря, вътрешното започна да мига 5 пъти, а външното 7 пъти, проверих датчика прегрев при 28С отчита 170кома най вероятно той лъже за прегряване.
Проверих и датчик на мощните транзистори то отчита 44кома .
Някой измервал ли е тоя датчик и каква му е стойността?
По сайтовете с резервни части не открих 500кома датчик ,Мола някой да ме насочи.
Благодаря предварително на който реши да помогне.

Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Юли 2008 : Отправено: 15 Август, 2016 - 22:48:56

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Климатик MITSUBISHI SRK326RZ - ­ грешка [Страници (1)]