|
няма грамаж на количество фреон |
|
|
|
аб
Редовен участник От: Варна
|
|
|
|
климатика има ''етикет'' вътре и вън на телата пише че е на 22 но никаде няма описано количеството някои има ли представа колко събира модела _____________________________________________________________ Клиентите си пазят книжката и аз си помислих че сигорно там пише ама няма нищо и там
е заредих го- по точно го източих по налягане друг го беше наблъскал преди мен ама все пак това да не е некакав търговски трик само вноситела да си го потдържа |
|
Всичко записи: 245 : Дата на рег-ция: Яну. 2009 : Отправено: 24 Декември, 2009 - 15:40:11 |
|
|
|
СТОЯН
Постоянен участник От: Бургас
|
|
|
|
На някои ги пише в книжката за ползване.Мисля че е 1000гр. ако е с единичен топлообменник и 1060гр ако е с двоен. Ако си пазят книжката и го пише можеш да го кажеш и на нас. |
|
Всичко записи: 255 : Дата на рег-ция: Апр. 2007 : Отправено: 24 Декември, 2009 - 19:16:09 |
|
|
|
clima
Участник От: Благоевград
|
|
|
|
900 грама |
|
Всичко записи: 87 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 26 Декември, 2009 - 21:47:09 |
|
|
|
|
|
|
Презареждане на клим. ACS-HR12LEDZ Газ-R22. На табелата не пише количеството.
Колеги, Налага ми се да презаредя климатик марка NEO с тип външно тяло ACS-HR12LEDZ. Посочен е вида на фреона R22, но не е упоменато количеството. Ако някой може да ми помогне ще му бъда благадарен. gec | Скоро зареждах този модел - 950 грама го вкараха в режим и не съм се занимавал повече. Сега е топличко времето , така че можеш спокойно да го погледаш как работи на "студено" , за повече спокойствие. |
|
Всичко записи: 455 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 08 Ноември, 2010 - 14:01:59 |
|
|
|
|
|
|
климатик NEO ACS-HR 12 LED - компресора не тръгва Климатика е на около 10г. При включване независимо от режима работят и двата вентилатора (на вътрешното и външното тяло), от дистанционното се сменят режимите и всички настройки, филтрите са почистени, но компресора се опитва да тръгне (за около няколко секунди напрежението пада) но изключва веднага. Някой имал ли е такъв проблем ? Благодаря предварително.
Кондензатора е 30 микрофарада, има още един 3 микрофарада, но нямам уред за измерване на капацитет.Просто ще сменя и двата кондензатора. Каква е цената им ? Проблема е че в гр. Оряхово няма сервиз на нео. Трябва да викам от Плевен или Враца и става много сложно. Аз иначе съм грамотен технически - работил съм в радио-телевизионен и компютърен сервиз така че за по-прост ремонт ще се справя. Кондензатора 30 микрофарада
|
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Юли 2015 : Отправено: 19 Юли, 2015 - 19:45:33 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12527 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 19 Юли, 2015 - 20:25:15 |
|
|
|
|
|
|
БЛАГОДАРЯ! Ще поръчам този: https://vikiwat.com/raboten-kondenzator-cbb60-35muf-450vac.html ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ БЛАГОДАРЯ ОТНОВО! Климатика работи по-добре от преди. Преди при включването на компресора лампите примигваха - сега не се усеща че работи. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Юли 2015 : Отправено: 19 Юли, 2015 - 20:38:52 |
|
|
|