Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Микровълнова DeLonghi MW530 - Не ­ нагрява

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

hotcool8

Редовен участник
От: до Бургас

Привет на всички.Проблемът е следният-печката е DeLonghi MW530.Беше с изгорял мрежов предпазител.Махнах диода между двата края на кондензатора,а оставих другия който е към корпус.Предпазителя спря да гори,но печката не нагрява.При замерване всичко е добре.Внлючих я през ампермер.Отначало работеше всичко .Печката държеше 2.5 А/което ми се струва ,че е малко/.След 15 секунди нещо се изключва,ампеража пада,но продължава да върти и свети.След 10сек.пак вдига ампеража ицикълът се повтаря.Накрая след разбутване на кабели този ампераж се задържа ,но водата вътре остава студена.Ще бъда благодарен за всякакви идеи които ми предложите.

Всичко записи: 243 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 08 Август, 2009 - 21:22:52
Todor Todorov

Постоянен участник
От: Шумен

Ако работи нормално трябва да консумира 5-6 А.Замери магнетрона.

Всичко записи: 441 : Дата на рег-ция: Окт. 2008 : Отправено: 09 Август, 2009 - 10:39:00
Valio

Постоянен участник
От: Варна

Трябва да свалиш стария и да сложиш другия на негово място,просто му наври пушката и го подпирай с отверка,клещи ,като не можеш да хванеш поне един болт.Идеята е облъчването да си е в печката.

Всичко записи: 319 : Дата на рег-ция: Февр. 2007 : Отправено: 10 Август, 2009 - 13:20:36
hotcool8

Редовен участник
От: до Бургас

Благодаря на всички отзовали се. Оказа се магнетронал С другият магнетрон печката работи идеално. Черпнята е от мен.

Всичко записи: 243 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 10 Август, 2009 - 21:02:26

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » Микровълнова DeLonghi MW530 - Не ­ нагрява [Страници (1)]