|
|
|
|
|
|
|
Здравейте ,имам микровълнова Самсунг СЕ2927N от 6-7 години, преди една година се появи проблема ,както си работеше и спря /без искрене /,в момента в който затварях вратата ... естествено беше закарана на майстор ,ремонтирана/без да питам какво беше ремонтирано/, с гаранция 6 месеца. След няма и година ,отново същия проблем ,по същия начин ..... смених майстора ,като този път разпитвах какво става ,някъде нещо окъсяваше и гореше краен изключвател.След неколкократни неуспешни опита за ремонт - всеки път изгасваше при отваряне или затваряне на вратичката - майстора каза ,че остава само някъде в лицевия панел да окъсява и че трябва и него да сменим , но в момента няма налични такива,и сега съм процес на изчакване . И така реших докато чакам да се поровя малко из нета и да питам по просветените в тази област за съвет , някъде из форума прочетох за подобен проблем ,решен със смяната на най - горното микре ,ако може да ми обясните по-простичко ,какво е това и как да проверя дали е от него . Благодаря |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Ноем. 2009 : Отправено: 19 Ноември, 2009 - 21:32:09 |
|
|
|
|
|
|
Най сигурно е да се сменят и трите микроключета
|
|
Всичко записи: 12389 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 19 Ноември, 2009 - 22:01:11 |
|
|
|
|
|
|
От къде да се снабдя с тях, сервиз или магазин , от Пловдив съм
имат ли някаква разлика в зависимост от модела или са стандартни -универсални ?
|
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Ноем. 2009 : Отправено: 19 Ноември, 2009 - 22:20:58 |
|
|
|
|
|
|
Има ги в почти всички магазини за резервни части.Например ВИКИВАТ. Успех. |
|
Всичко записи: 30 : Дата на рег-ция: Юни 2009 : Отправено: 20 Ноември, 2009 - 09:43:58 |
|
|
|
|
|
|
За микровълновите са стандартни-универсални. |
|
Всичко записи: 214 : Дата на рег-ция: Ноем. 2008 : Отправено: 20 Ноември, 2009 - 10:44:43 |
|
|
|
|
|
|
Пак Благодаря !!!
|
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Ноем. 2009 : Отправено: 20 Ноември, 2009 - 10:47:26 |
|
|
|