|
Търся високоволтов предпазител |
|
|
|
|
|
|
Привет на всички! Изведнъж фурната отказа да затопля.Пробвах и на размразяване същата работа. Всичко друго е на ред. ОТ вътре фурната е идеално чиста ,а и не е много ползвана но 3-ри годишната и гаранция изтече и на десетия ден взе че се повреди.Измерих предпазителя- 5kv-0.7A и се оказа изгорял. Потърсих да си купя и се оказа ,че по магазините във Варна - липсват. Поставих 0,5А и фурната заработи . МОЖЕ ЛИ да работи с тази стойност без да оказва влияние и породи други дефекти при работа. Благодаря предварително ,ако някой ме посъветва.
|
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2010 : Отправено: 28 Януари, 2010 - 22:53:56 |
|
|
|
bamze
Супер участник От: Варна
|
|
|
|
На ул. Пюскюлиев '' преди да стигне Владислав в най долния магазин ги има предпазителите . Желателно е да се постави пак такъв високоволтов . |
|
Всичко записи: 723 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 31 Януари, 2010 - 14:42:23 |
|
|
|
angeldqvol
Постоянен участник От: Гр. Суворово, Варнен ...
|
|
|
|
Мисля, че и до Ирландския бар в магазина за електронни компоненти ги има. |
|
Всичко записи: 363 : Дата на рег-ция: Апр. 2006 : Отправено: 15 Февруари, 2010 - 20:45:02 |
|
|
|
|
|
|
Имам проблем със микровълновата печка ,не я бях ползвал около една седмица и като я пуснах си работеше обаче в последствие установих че тя не нагрява,от какво може да е това.Четох в форумите за някакъв бушон но така и не открих къде се намира.Ако нее е от бушона от какво може да е? |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2010 : Отправено: 23 Юни, 2010 - 21:50:43 |
|
|
|
|
|
|
Относно 5кv предпазител 0.7А може да се замени с обикновен със същия габарит.Той има кожух. |
|
Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Дек. 2009 : Отправено: 24 Юли, 2010 - 10:45:20 |
|
|
|