|
|
|
|
|
|
|
Имам проблем с печката SANG, не намерих никъде модел където да пише. "Проблемът" е по-скоро козметичен, изтриха ми се копчетата за контрол на фурната и е малко кофти да се работи. Ако някой има такава или подобна моля да ми прати снимка с копчето да видя какво е нарисувано. Печката е с 4 котлона, един бързонагряващ, вентилатор на фурната и 6 контролера, за градусите на фурната за начина на награвяне и 4 за котлоните. Като за котлоните има 6 степени.
|
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Ноем. 2009 : Отправено: 22 Март, 2010 - 20:54:55 |
|
|
|
|
|
|
Ами най-лесно става с напипване,ама и много пари |
|
Всичко записи: 137 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 26 Март, 2010 - 09:54:46 |
|
|
|
|
|
|
Колега вземи една ЛУПА изкараи копчето огледаи мн добре с лупата остават следи от натписа винаги и с поялник но не с човка декорираи и после с мн танак черен туш става вечно |
|
Всичко записи: 97 : Дата на рег-ция: Февр. 2007 : Отправено: 07 Април, 2010 - 22:25:04 |
|
|
|
|
|
|
а бе аз ако ги намеря по графики ще ги гравирам да стане както трябва на стикери, имам под ръка лазерна машина за гравиране ама не се виждат. Турците само са го намастилили със сито или с тампонен печат и толкоз. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Ноем. 2009 : Отправено: 12 Април, 2010 - 21:41:29 |
|
|
|
|
|
|
отиваш в един магазин снимаш същата печка ,ако трябва всяко копче по две -три снимки ,и след това ги рисуваш на твоята не е толкова важно точно с милиметри да ги копираш давай смело ще стане |
|
Всичко записи: 19 : Дата на рег-ция: Апр. 2009 : Отправено: 14 Юни, 2010 - 21:38:40 |
|
|
|
|
|
|
Аз съм с подобен проблем, ама по-тежък. Моите копчета се счупиха. Никъде в Стара Загора не можах да намеря такива, в единия от сервизите даже питаха и вносителя - и те нямат. Дали някой не знае къде мога да ги намеря в друг град ? |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Апр. 2011 : Отправено: 19 Април, 2011 - 14:18:04 |
|
|
|