Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Газова печка Indezit K342 GS (W)

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 - термодвойка + терморегулатор
eaek

Нов участник

Привет на всички от този МАЙСТОРСКИ форум
Фурната на газовата ми печка Indezit K342 GS (W) не задържа пламъка!След като си махна пръста от врътката, пламъка изгасва!Котлоните работят нормално!След изчитане на сродни проблеми във вашия форум, свалих термодвойката!За жалост скъсах и жилото на терморегулатора!
Въпроса ми е откъде мога да си поръчам спешно двата елемента!За моя сметка по куриер!
ПС:На "устройството" дето влизат газовата тръбичка, терморегулатора и термодвойката пише DIN DVGW CE 0403
Извинявам се за описанието, но съм абсолютен "начинаещ" в газовата област!
С уважение: eaek

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Окт. 2010 : Отправено: 30 Октомври, 2010 - 14:45:02
kolyo

Админ
От: Русе

Да си чувал за фирмен сервиз ? пише ги в гаранционната карта

Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 30 Октомври, 2010 - 15:36:49
modac

Супер участник
От: София

Как може да ровиш при положение, че нищо не разбираш и навсичкото отгоре в газова печка. Ще си развалиш уреда- хубаво, някой ще изкара добри пари заради глупоста ти. Обаче не се ли замисляш каква беля може да направиш. Пълно безумие!

Всичко записи: 588 : Дата на рег-ция: Яну. 2008 : Отправено: 30 Октомври, 2010 - 18:10:25
eaek

Нов участник

Ок, за това което съм направил ще си заплатя!Все пак уреда си е мой!
Ако можеш помагай, ако не!Не спами темата!

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Окт. 2010 : Отправено: 30 Октомври, 2010 - 19:10:24
Vialex

Super Member
От: Стара Загора

Поне да беше казал откъде си. Сервизи на Аристон/Индезит има в почти всеки град

Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 30 Октомври, 2010 - 19:24:25
papalin4o

Нов участник
От: Разград

Здравейте.
Аз имам същият проблем на газова печка Индезит.
Като пусна врътката, пламъка изгасва ?
Имате ли някакви предложения ?
Благодаря Ви.

Всичко записи: 15 : Дата на рег-ция: Дек. 2011 : Отправено: 11 Декември, 2011 - 17:01:43

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » Газова печка Indezit K342 GS (W) [Страници (1)]