|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, когато пусна въпросната микровълнова тя топли ,пробвах с пуканки обаче не се пукат, освен това чинията не върти а я пуснах на микровълни ,някой има ли си на идея къде би могъл да бъде проблема?Дисплея също работи, Печката духа нз дали това значи нещо , вероятно си охлажда електрониката и отгоре през капака излиза топлото. Не е в гаранция. Благодаря предварително.
П.С. Отворих я двигателя който върти чинията е изгорял, възможно ли е от този проблем да са заминали и микровълните ? И колко би струвал ремонта. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2010 : Отправено: 14 Ноември, 2010 - 14:10:55 |
|
|
|
|
|
|
Сигурно магнетрона вече е умалял ако е от ново закупените,китайчета. |
|
|
|
|
|
|
|
Имам същата микровълнова печка. Проблемът при мен е, че явно нещо окъсява. При включен щепсел в контакта дисплея си светва. Отварям вратичка, лампата вътре също светва. Но като затворя и включа микровълновата да загрее нещо, моментално изгаря бушона, който е до трафа и. Подменям бушона, включвам захранването, светва си, и пак като понеча да включа микровълновата бушончето изгаря веднага. Моля ви да ме насочите къде е проблема. Благодаря предварително.
Дали и аз съм за смяна на магнетрон?! Никой ли няма мнение по въпроса? |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2010 : Отправено: 19 Декември, 2010 - 14:36:32 |
|
|
|
|
|
|
milenhr , горе има търсачка - обсъждано е сто пъти |
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 21 Декември, 2010 - 20:52:37 |
|
|
|