Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Микровълнова Panasonic NN-K123M

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

deznam

Нов участник

Здравейте, когато пусна въпросната микровълнова тя топли ,пробвах с пуканки обаче не се пукат, освен това чинията не върти а я пуснах на микровълни ,някой има ли си на идея къде би могъл да бъде проблема?Дисплея също работи,
Печката духа нз дали това значи нещо , вероятно си охлажда електрониката и отгоре през капака излиза топлото. Не е в гаранция.
Благодаря предварително.

П.С. Отворих я двигателя който върти чинията е изгорял, възможно ли е от този проблем да са заминали и микровълните ?
И колко би струвал ремонта.

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2010 : Отправено: 14 Ноември, 2010 - 14:10:55
Гост

ОТСТРАНЕН

Сигурно магнетрона вече е умалял ако е от ново закупените,китайчета.

Отправено: 22 Ноември, 2010 - 16:47:30
milenhr

Нов участник

Имам същата микровълнова печка. Проблемът при мен е, че явно нещо окъсява. При включен щепсел в контакта дисплея си светва. Отварям вратичка, лампата вътре също светва. Но като затворя и включа микровълновата да загрее нещо, моментално изгаря бушона, който е до трафа и. Подменям бушона, включвам захранването, светва си, и пак като понеча да включа микровълновата бушончето изгаря веднага.
Моля ви да ме насочите къде е проблема.
Благодаря предварително.

Дали и аз съм за смяна на магнетрон?! Никой ли няма мнение по въпроса?

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2010 : Отправено: 19 Декември, 2010 - 14:36:32
kolyo

Админ
От: Русе

milenhr , горе има търсачка - обсъждано е сто пъти

Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 21 Декември, 2010 - 20:52:37

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » Микровълнова Panasonic NN-K123M [Страници (1)]