|
има ли начин да се смени голямата плоча без да се сваля фурната ? |
|
|
|
rope
Постоянен участник От: София
|
|
|
Всичко записи: 427 : Дата на рег-ция: Септ. 2006 : Отправено: 04 Юли, 2011 - 19:56:40 |
|
|
|
|
|
|
Има начин но ти трябва една по-дълга отвертка че болтовете са заврени на ....манчу в пикчу Доколкото помня се махаше страничния панел-от към ключовете за по- лесен достъп. |
|
Всичко записи: 635 : Дата на рег-ция: Март 2010 : Отправено: 05 Юли, 2011 - 05:48:40 |
|
|
|
|
|
|
Печка Diplomat DPL 203 VB - схема Търся схема за подвързване на печка Diplomat-203 и по точно фурната към ключа. ___________________________________________________________________ Имам печка дипломат и след като я разглобих сега ми е малко трудно да свържа ключа към фурнанта. Моля който знае и има схема за свързване да ми я изпрати. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2011 : Отправено: 12 Ноември, 2011 - 18:51:08 |
|
|
|
|
|
|
Наложи ми се и на мен да сменя бързо нагряващия котлон на моя "ДИПЛОМАТ" Е.......и и печката и намерата. Как са я сглобявали не знам, това само БГ инженер може да го направи. То да смениш котлона трябва да съсипеш цялата печка. Кой мозък го е измислил не знам, но със сигурност е болен. Направо ми се е...а м......та докато я разглобя. Убедих се че това са печки еднократки. Купуваш, ползваш и като откаже хвърляш...........Ще се опитам да приложа и снимков материал...така изглежда печката откакто й свалих котлона, т.е. това е само фурната с превключвателите. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Авг. 2012 : Отправено: 10 Август, 2012 - 23:18:48 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
само БГ инженер може да го направи Кой мозък го е измислил не знам, но със сигурност е болен. | Не е български, а КИТАЙСКИ!
|
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 10 Август, 2012 - 23:24:24 |
|
|
|
|
|
|
Може ли по подробно да обясните последователността за разглобяване (сваляне на страничния капак) на ел.печка "Дипломат" |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2013 : Отправено: 03 Юни, 2013 - 07:52:43 |
|
|
|
|
|
|
първо задния капак ,горния плот и тогава страничния капак.в зависимост от моделите има разлики в захващането ,но последователността е същата(най новите модели може и без да се маха задния капак) |
|
Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Яну. 2010 : Отправено: 03 Юни, 2013 - 08:18:43 |
|
|
|
|
|
|
Тая пчека е чист боклук. От Технополис я купихме преди около 7 години и на три пъти се наложи да и сменяме котлоните - изгоряха предполагам заради едновременно включване на фурната и котлон
Сега когато фурната е включена, малкия котлон не работи.
Индикатора на фурната (лед дисплей) светва когато фурната НЕ РАБОТИ!
Самите котлони са бързонагряаващи - това е единствения плюс (пред раховеца, който имахме преди)
ФУРНАТА е най-големия ПРОВАЛ : от долу не пече достатъчно, защото - 1) долния реотан е в пъти по-малък от горния (това е очебийно) 2) поставките за скарата - две на брой - са много високо разположени. Въобще нищо не ми се получава в тая фурна...
А ОТНОСНО СЛУХА, КОЙТО СЕ РАЗПРОСТВАНЯВА, ЧЕ ИМАЛО КИТАЙСКИ ФАЛШИФИКАТИ НА ТАЗИ ПЕЧКА (ИЛИ ВЪОБЩЕ НА УРЕДИТЕ НА ЕЛДОМ) - А ДАЛИ САМАТА ФИРМА ЕЛДОМ НЕ СИ ГО РАЗПРОСТРАНЯВА ТОЗИ СЛУХ ЗА ДА СИ ИЗМИЕ РЪЦЕТЕ |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2013 : Отправено: 24 Ноември, 2013 - 09:39:37 |
|
|
|
|
|
|
имаха една серия горящи плочи и 2 3 години си бяха с тях ,сега ги оправиха .Лед дисплей нЕма има сигнална лампа и като се обърне щепсела угасва-пише го в упътването изкл на малкия котлон е с цел защита и си го пише също |
|
Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Яну. 2010 : Отправено: 27 Ноември, 2013 - 21:50:06 |
|
|
|
|
|
|
Мини комбинирана печка Елдом-Дипломат - сваляне врата на фурната
Как се сваля врата на фурната и смяна външното стъкло? Костадин Деведжиев |
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Януари, 2022 - 18:51:53 |
|
|
|