Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Керамичен плот SMEG SEН 530 X - ­ не работи

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

ПБП

Нов участник

Поздрави на всички учатници! Плота ми е керамичен с две нагревателни зони, които се включват с механични ключове.
Едната зона спря да нагрява и търся причината за това.\Ако някой може да ми помогне как да открия проблема, ще съм много благодарен!

Всичко записи: 8 : Дата на рег-ция: Апр. 2011 : Отправено: 22 Юли, 2011 - 14:19:06
боби 66

Редовен участник
От: гр. Сопот

Ако някой може да ми помогне как да открия проблема, ще съм много благодарен!

Обади се в специализиран сервиз или в краен случай извикай някой ламбаджия.
Трети вариант при тебе е почти невъзможен.

Всичко записи: 240 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 22 Юли, 2011 - 20:14:21
ПБП

Нов участник

Идеята да се обърна към участниците във форума, бе да разбера нещо за ремонта на уред като този! Струва ли си изобщо подобно начинание и ако на някой му се е налагало да отремонтира подобен, какъв е бил проблема, намират ли се резервни части и къде! А, не към кого да се обърна за "диагноза", особено като чуя "Специализиран сервиз". Патил съм от подобни съвети!

Всичко записи: 8 : Дата на рег-ция: Апр. 2011 : Отправено: 25 Юли, 2011 - 17:38:01
Zdravkicha

Супер участник
От: Варна

Демонстрираш малко особенно отношение към специализираните сервизи. Но странното е че се обръщаш за помощ към форума , където повечето работят именно в такива сервизи и с това си вадят хляба. Нещо не мога да ти разбера. Не те ли е страх че можеш отново да си "изпатиш"

Всичко записи: 635 : Дата на рег-ция: Март 2010 : Отправено: 26 Юли, 2011 - 07:05:54
ПБП

Нов участник

Прав си за това мое отношение, но то не е безпочвено, зависи на какъв специалист ще попаднеш, все пак има и много кадърни хора, които не искам да засягам по никакъв начин. Преди време имах проблем с пералнята си и благодарение на на твоя съвет открих повредата, но все пак потърсих спец.сервиз и резултата беше едни пари на вятъра! За това искам първо аз да съм наясно с повредата, а след това да търся майстора.

Всичко записи: 8 : Дата на рег-ция: Апр. 2011 : Отправено: 26 Юли, 2011 - 10:57:30

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » Керамичен плот SMEG SEН 530 X - ­ не работи [Страници (1)]