|
|
|
|
|
|
|
Здравейте! Трябват ми спешно мощностите на Daewoo KOG-3C27 на различните й степени, защото искам да я използвам за стерилизация, а съм си загубила упътването и няма как да стерилизирам шишетата на бебето! Ако някой има упътването и ми напише мощностите ще съм му безкрайно благодарна! |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2011 : Отправено: 10 Декември, 2011 - 10:33:32 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
pav_ko ако беше написал на чичко Google Daewoo KOG-3C27, щеше да намериш сам отговора
|
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 10 Декември, 2011 - 13:53:40 |
|
|
|
|
|
|
Аз чичко гугъл отдавна го прерових целия, но в посочения сайт мощността е една и за нея стерилизацията би била 6 мин, в друг сайт мощността на същата микровълнова е друга и съответно за нея стерилизацията би била 2 мин. Рискувам да разтопя всички шишета на детето или пък изобщо да не ги стерилизирам, което пак е опасно! Затова мен ме интересува самото упътване на конкретната микровълнова, не само максималната мощност, но и различните степени на каква мощност отговарят. Ако някой може да помогне, нека го направи, точно сега нямам настроение за остроумни отговори. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2011 : Отправено: 10 Декември, 2011 - 15:20:53 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 10 Декември, 2011 - 15:52:28 |
|
|
|