Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

фурна Ariston FD 51 - взрив ­ схема

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Търся конструктивен чертеж
rotshild

Редовен участник
От: Стара Загора

Хора, търся конструктивен чертеж за вградена фурна Ariston forno fd 51 понеже вътрешното стъкло на вратата е паднало ( отлепило ) а за да го залепя стабилно се налага да разглобя вратичката. Обаче ми прави впечатление че разглобяването на вратичката на тази фурна е по специфично за разлика от преобладаващите други фурни и затова се обръщам към Вас (професионалистите) за помощ.
От полза ще ми е конструктивен чертеж за тази фурна или за подобна, на която разглобяването на вратичката да е същото, а също и за съвет с какво да залепя стъклото ( марка и вид лепило или силикон ).
Благодаря Ви предварително.

Всичко записи: 110 : Дата на рег-ция: Окт. 2010 : Отправено: 05 Юни, 2012 - 09:00:34
bamze

Супер участник
От: Варна
е по специфично за разлика от преобладаващите други фурни
Това е уред на марката в ниския ценови клас и няма нищо по-различно . Сваляш вратата и се разглобява на съставни части . За силикона аз си го купувам от Елдом Варна .

Всичко записи: 723 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 05 Юни, 2012 - 22:38:00

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » фурна Ariston FD 51 - взрив ­ схема [Страници (1)]