|
|
|
здравейте,по-принцип никога не бях отварял микровели,но реших,че вече е време да ги науча и тях...разбира се с малко помощ от ваша страна ,,колеги'' ако е възможно.На въпроса:електрониката изглежда работи,правя необходимите настройки натискам старт започва обратно отброяване,но не тръгва нито магнетрон нито вентилатор,от това което разгледах и замерих според мен има два диода до кондензатора мерих ги и не ми дават нищо дори на 20М ом,по принцип не трябва ли да е един диод и да има предпазител там,или съм в грешка... благодаря предварително!
като нова е всичко свети по нея,съжалявам но в момента няма как да кача снимка,ама при мен няма предпазител или поне и двете джаджи ми приличат на диоди на тях пише: HV- CX2P1 RG1C5 а на другото: CL01 -12 RG104
на входа на трафа няма 220 в. тръгнах назад микретите изглеждат здрави,мерих по платката и установих,че до малкия траф на платката няма никакво напрежение,имаедин елемент който незнам каква роля играе,а той е :lnk364pn ,дали не е от него и мога ли да го замеря ... |
|