|
Леко жужи в изключено състояние |
|
|
|
|
|
|
Моля да ми помогнете с информация. Преди седмица си монтирах въпросния плот, но с времето забелязах, че издава лек едва доловим звук, но все пак дразнещ (нещо между жужене и свирене), когато е изключен. Когато включа плота, звукът изчезва. Непосредствено след това го изключвам отново. Продължава да няма никакъв звук за около минута - две. Следва звук като от включване на контактор и отново започва да жужи. Това упражнение може да се повтаря безброй пъти. Моля да ми кажете това нормално ли е и ако не, каква е причината? Благодаря!!!
Сега забелязах, че, докато свети индикатора за остатъчна топлина, не се чува нищо. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Септ. 2012 : Отправено: 22 Септември, 2012 - 18:00:01 |
|
|
|
|
|
|
сигурно ти свири импулсното захранване |
|
Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Яну. 2010 : Отправено: 23 Септември, 2012 - 17:16:36 |
|
|
|
|
|
|
Ами трябва ли да ме притеснява това, освен, че е малко неприятно? Мога ли да премахна този шум? |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Септ. 2012 : Отправено: 23 Септември, 2012 - 18:22:01 |
|
|
|
bamze
Супер участник От: Варна
|
|
|
|
Шума е от импулсното когато е в режим на празен ход . Нали се стремят стендбая да е по-икономичен . Така си е . |
|
Всичко записи: 723 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Септември, 2012 - 22:28:18 |
|
|
|