Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

хлебопекарна CLATRONIC BBA 2787 ­ - не свети

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

radorado

Нов участник

Имам хлебопекарна CLATRONIC BBA 2787.
При печене на хляб на стандартна програма на края ми се стори , че хляба не е опечен добре и реших да я включа само на печене. Тогава на дисплея се изписа 1 час и машината продължи ! Но това продължи 10 мин. след , което машината угасна и сега нищо не иска да се включи ! Изчакаш да истине като си мислех , че е прегряла , но ... нищо не се променя !
Има ли някой , който се е сблъсквал с подобен проблем.
Благодаря Ви.

на дисплея нищо не светва ... абсолютно не потръгва !

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Окт. 2012 : Отправено: 13 Октомври, 2012 - 09:21:42
pacofazomera

Постоянен участник
От: Русе

отваряш я има 2 термопредпазителя завити към вътрешната метална част около изводите на нагревателя-един от двата е

Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Яну. 2010 : Отправено: 13 Октомври, 2012 - 11:38:21
radorado

Нов участник

ДА ! Оказа се едната термозащита !
Много ти благодаря !

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Окт. 2012 : Отправено: 13 Октомври, 2012 - 20:55:45
Поля

Нов участник

Неправилно сложих кошницата в машината и сега не може да завърти бъркалката. Когато махна кошницата и пробвам на свободно- върти. Мисля ,че от едната страна " щипката" / не съм сигурна как се казва/ където се защипва кошницата, се счупи от вътрешната страна. Може ли това да е проблем или е нещо друго?

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Февр. 2013 : Отправено: 10 Февруари, 2013 - 09:54:55
Todor Todorov

Постоянен участник
От: Шумен

се счупи от вътрешната страна. Може ли това да е проблем

има счупване -има проблем

Всичко записи: 441 : Дата на рег-ция: Окт. 2008 : Отправено: 10 Февруари, 2013 - 10:10:59

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » хлебопекарна CLATRONIC BBA 2787 ­ - не свети [Страници (1)]