|
малкия газов котлон след 10 тина минути гасне |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, печката е на баща ми, купували сме я втора употреба но почти не беше употребявана особено газовите котлони. Цяло лято не са я ползвали на газ щото готвят вън. Но сега я вързахме и изскочи проблемче. Големия котлон работи без проблем, малкия също, пали без проблем, гори хубаво и на двете степени но както работи примерно 10 тина минути и сам гасне. Вчера свалих дюзичката ама си е чиста, чисто е и долу в тръбичката, съмненията са ми да не би газ контрола нещо да реагира без причина, защото загасне ли газта спира, не знам газта ли прекъсва че да изгасне или газ контрола я спира. Някои да има идея какво може да е? |
|
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
Ако е малка кухничката, вероятно не и достига кислород. Отворете леко вратата. |
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 30 Октомври, 2012 - 08:08:04 |
|
|
|
|
|
|
Кухничката е малка, но тя е преходна от друга стая и врата между двете въобще няма, а и това не обяснява защо големия бачка добре. |
|
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
защото загасне ли газта спира | извода от това е, че термодвойката не се нагрява добре и ТЕП-а спира газта.
|
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 30 Октомври, 2012 - 20:06:21 |
|
|
|