Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Печка GORENJE K-55101 AW2 - ­ гасне

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 малкия газов котлон след 10 тина минути гасне
Гост

ОТСТРАНЕН

Здравейте, печката е на баща ми, купували сме я втора употреба но почти не беше употребявана особено газовите котлони. Цяло лято не са я ползвали на газ щото готвят вън. Но сега я вързахме и изскочи проблемче.
Големия котлон работи без проблем, малкия също, пали без проблем, гори хубаво и на двете степени но както работи примерно 10 тина минути и сам гасне.
Вчера свалих дюзичката ама си е чиста, чисто е и долу в тръбичката, съмненията са ми да не би газ контрола нещо да реагира без причина, защото загасне ли газта спира, не знам газта ли прекъсва че да изгасне или газ контрола я спира.
Някои да има идея какво може да е?

Отправено: 29 Октомври, 2012 - 14:50:25
Vialex

Super Member
От: Стара Загора

Ако е малка кухничката, вероятно не и достига кислород. Отворете леко вратата.

Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 30 Октомври, 2012 - 08:08:04
Гост

ОТСТРАНЕН

Кухничката е малка, но тя е преходна от друга стая и врата между двете въобще няма, а и това не обяснява защо големия бачка добре.

Отправено: 30 Октомври, 2012 - 15:24:00
Vialex

Super Member
От: Стара Загора

защото загасне ли газта спира
извода от това е, че термодвойката не се нагрява добре и ТЕП-а спира газта.

Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 30 Октомври, 2012 - 20:06:21

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » Печка GORENJE K-55101 AW2 - ­ гасне [Страници (1)]