|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, Имам плот стъкло-керамичен(?), с четири котлона, единият от които е с правоъгълна заоблена форма, а другите три са с кръгла. На гърба(отдолу ) има следния текст IMPERIAL-WERKE BUNDE/WESTFALEN, TYPE:ELT2962E(последния символ е U или V, но не мога да го разчета точно). Цялото изделие е капсуловано, така че не мога да видя началото на свръзките, а мисля че не бива да го разкапсуловам. При пробването на отделните вериги реотаните поотделно работеха струва ми се по два различни начина силно и слабо, а всички изводи са на четири отделни букси, по една за всеки котлон. Тъй като имам желание да го ползвам отделен и самостоятелен, бих помолил за помощ какви и колко ключа ми трябват и по каква ел.схема да ги свържа. Ако прецените че си струва МОЛЯ дайте ми съвет, а правенето ще ми достави удоволствие! БЛАГОДАРЯ!!!
|
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Дек. 2012 : Отправено: 27 Декември, 2012 - 14:40:02 |
|
|
|
|
|
|
За схема не знам,май ще е трудничко,ама все ми се струва че не може да е направен така че да няма достъп за ремонт.Поне за смяна на плоча.Но и да е така,ще се наложи да се отвори за да се видят връзките и да може да се свърже. |
|
|
|
|
|
|
|
imperial и miele е едно и също плота се отваря, стъклото е с метална рамка тя се отделя посредством права отверка |
|
Всичко записи: 11 : Дата на рег-ция: Ноем. 2012 : Отправено: 16 Март, 2013 - 23:18:22 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте,имам проблем с можеби същият плот ,но не съм сигурен понеже явно е доста стар и са изтрити надписите,едно е сигурно,че е империал.Та на въпроса ми: единият нагревател е изгорял, в единия котлон са три нагревателя под формата на триъгълник, занесох плота на колега, който ми каза, че това са халогенни нагреватели и той няма такива, диаметъра на котлона 220 мм., някой от вас колеги сменял ли е такъв и може ли да ме упъти от къде мога да намеря такъв... Благодаря предварително,и се извинявам за неясното описание,ако някой се отзове ще се опитам да дам по-подробна информация или снимки.
|
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 06 Ноември, 2013 - 10:54:21 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 06 Ноември, 2013 - 12:31:50 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте.Попадна ми плот imperial CEN 3382 S (Външно е като нов).Проблема е,че няма нагреватели.Можете ли да ми кажете какви като модел/мощност трябва да се сложат и да ме ориентирате в цената им.
Има и други надписи на плота
U: 3N AC 400 V - 50HZ P: 7,0 KW
|
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Ноем. 2013 : Отправено: 06 Ноември, 2013 - 16:03:51 |
|
|
|
|
|
|
Ами да,но са три отделни пръчки под формата на триъгълник,а като се зачетох в мненията ме съмнява,че ще е по-добре да сменя целия котлон с нагревател от другия модел,за такъв ми казаха 35 лв.,мисля,че е нормално... |
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 06 Ноември, 2013 - 16:45:53 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Ноем. 2013 : Отправено: 06 Ноември, 2013 - 16:58:36 |
|
|
|
|
|
|
Ами аз съм от Казанлък,а тази цена ми я направи колега,и предполагам,че е за втора употреба...
|
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 06 Ноември, 2013 - 18:04:29 |
|
|
|