|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, наскоро си купих микровълнова Дипломат от магазина им за стоки с транспортни дефекти. Ползвах я точно има няма седмица и когато реших да пробвам пуканки в нея се появи и проблемът ми.Включвайки на програмата за пуканки, която е 3.5 минути се въртят докато остане по-малко от минута и печката ми гасне от прегряване.Изключих я и изчаках да изстине, след което ги пуснах на програма бърз старт и се получи същото.После пробвах с вода директно на 4 минути и нямаше проблем, нито прегря, нито нищо. След няколко дни пак взех пуканки и резултатът беше същия като първия път. А пропуснах да кажа, че не ми дадоха и ръководство за употреба. Моля, ако някой знае откъде да се сдобия с такова да ми пише. И ако някой има идея защо ми прави проблема с пуканките ще съм благодарна за помощта. http://www.diplomat.bg/bg/product/diplomat-dpl-231-eg-grill-26-15.html
|
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 24 Януари, 2013 - 19:28:21 |
|
|
|
|
|
|
вентилатора чува ли се да работи ?да не е блокирал ?щом е с транспортен дефект |
|
Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Яну. 2010 : Отправено: 26 Януари, 2013 - 13:35:03 |
|
|
|
modac
Супер участник От: София
|
|
|
|
А няма ли гаранция, нищо че е с транспортен дефект. |
|
Всичко записи: 588 : Дата на рег-ция: Яну. 2008 : Отправено: 26 Януари, 2013 - 13:37:42 |
|
|
|
|
|
|
Дефекта всъщност е, че е леко жулната в горния десен ъгъл.Проблема е, че си върши всички други функции, които има освен тази.Направих си и експеримент да затопля ядене, но с капак за микровълнова си и познайте отново угасна.Върти си, чува си се и вентилатор, но след около 2-3 минути при похлупено нещо изключва.Има си и гаранция и ще ходи вече на майстор, защото явно си има нещо нередно, макар да не ми се искаше.
П.П. Лошото е че ще се набутам с още пари за пуканки, за да демонстрирам в сервиза за какав проблем става въпрос.  |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 28 Януари, 2013 - 01:58:22 |
|
|
|
rope
Постоянен участник От: София
|
|
|
|
Демонстрирай с това , или поне обясни на нас плебеите какво е ! Така и не разбрах има ли случай тази печка да работи нормално , или все си изключва ? Тя май стана , като "Паяка без крака не чува " |
|
Всичко записи: 426 : Дата на рег-ция: Септ. 2006 : Отправено: 28 Януари, 2013 - 09:27:43 |
|
|
|