|
не работи подгряване вентилатор |
|
|
|
|
|
|
Здравейте на всички от днес се сблъсках със следния проблем с моята фурна Gorenje B7575E,която е купувана преди близо 5 години и до сега нямаше никакви ядове.При включване на позиция да работи само на вентилатор не загрява изобщо,ако пусна да речем на горен и долен реотан си загрява на съответните градуси който съм задал. Питането ми е да ли има някакъв нагревател на /пред самия вентилатор който е изгорял?,ако е така,от къде мога да закупя дадената част? и дали ще мога да се справя със тази задача по смяната? Ето модела да добиете представа.
преди малко го свалих и измерих няма никой именно от този нагревател ,така че утре ще търся от София става въпрос от къде да закупя това нещо и да си го сложа, щот вече е свален и печката сглобена и сложена да може жената да си готви
|
|
Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Февр. 2013 : Отправено: 24 Февруари, 2013 - 11:14:18 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 585 : Дата на рег-ция: Апр. 2006 : Отправено: 25 Февруари, 2013 - 08:04:40 |
|
|
|
|
|
|
фурната я оправих тази вечер проблема го реших със смяна на така наречения турбо нагревател около перката на вентилатора, цената му от БГ сервиз е 18,83лв, а не тази от сайта, останало сам
ново питане: дръжката на вратата ми се струва че се е разхлабила,защото мърда леко,от къде и как да я стегна
от къде да разглобя, от никъде не се виждат винтчета ??? |
|
Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Февр. 2013 : Отправено: 27 Февруари, 2013 - 22:42:42 |
|
|
|
|
|
|
Сваляш вратата,разглобяваш я и стягаш |
|
|
|
|
боби 66
Редовен участник От: гр. Сопот
|
|
|
|
но от къде да разглобя,от никъде не се виждат винтчета ??? | След като ЧЕТИРИ месеца не успя да видиш начин за разглобяване на вратата потърси СЕРВИЗ. |
|
Всичко записи: 240 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 04 Август, 2013 - 21:05:20 |
|
|
|
|
|
|
И мен ме интересува от каде се стяга дръжката на вратата |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Март 2015 : Отправено: 22 Март, 2015 - 16:25:56 |
|
|
|