|
|
|
|
|
|
|
Питането ми е за фурна за вграждане Bosch HEN 5850 /подариха ми я, заедно с проблемната грешка2/ Включва нормално и в рамките на 5сек. могат да се правят всички настройки, след което изписва грешка 2 и сигнал от зумера. Не работи фурната. Ще бъда благодарен на всякъква помощ от Ваша страна.Поздрави. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Март 2013 : Отправено: 02 Март, 2013 - 17:22:39 |
|
|
|
stean
Постоянен участник От: В.Търново
|
|
|
Всичко записи: 262 : Дата на рег-ция: Юли 2010 : Отправено: 03 Март, 2013 - 21:58:12 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте.Благодаря Ви за отговора.Фурната определено е вързана правилно и не излиза от този режим въпреки,че е студена и не е работила.Тази инструкция я четох,доколкото можа да ми помогне преводача.Търсех вариант за ресетване,но не открих. А знаете ли какво е съпротивлението на термистора/терморегулатора/? Съмненията ми са към него/540ома е показанието на уреда/Поздрави. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Март 2013 : Отправено: 03 Март, 2013 - 22:27:46 |
|
|
|
stean
Постоянен участник От: В.Търново
|
|
|
|
Нагрявай го леко със запалка, като е закачен на уреда и гледай дали плавно променя съпротивлението. Случва се от окисляване при спойката на термодвойката да прекъсва. Най-добре го смени. |
|
Всичко записи: 262 : Дата на рег-ция: Юли 2010 : Отправено: 03 Март, 2013 - 22:55:42 |
|
|
|
|
|
|
Вече го направих със сушоар и си променя съпротивлението.Иначе на куплунга на платката си присъства постоянно,но мисля,че трябва да е с по-голяма стойност/А може и да греша/А за смяната нямам идея с какъв да го заменя. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Март 2013 : Отправено: 03 Март, 2013 - 23:00:54 |
|
|
|
|
|
|
И аз имам подобен проблем със същата фурна.При включване след около 5сек. изписва: Err3 и веднага след това: Err2.Вентилаторът за охлаждане на електрониката работи постоянно,а пред него има NTC датчик,на който пише,че е за 260 градуса.Печката е внесена (втора употреба) от Германия.Моля за помощ... |
|
Всичко записи: 34 : Дата на рег-ция: Авг. 2016 : Отправено: 14 Май, 2017 - 14:18:38 |
|
|
|
|
|
|
И аз имам същия проблем със същата фурна.При включване след около 5сек. изписва: Err3 и веднага след това: Err2.Вентилаторът за охлаждане на електрониката работи постоянно.Сензора за температурата във фурната има около 528 ома ,деиства при повишаване на температурата.При изключен сензор от платката дава същата грешка??? |
|
Всичко записи: 61 : Дата на рег-ция: Ноем. 2018 : Отправено: 15 Февруари, 2021 - 19:55:12 |
|
|
|