|
|
|
|
|
|
|
Имам проблем с една фурна за вграждане Conegliano STRO2 . Нямаше вентилатор и след като се сдобих реших да го монтирам. Проблема е това че не сам сигурен кои кабел къде трябва да се подвърже. 2 от тях са за 220 волтовата мрежа , заземяването е ясно и един за новия вентилатор. На синия кабел са две обувки .Моля за вашата помощ........ Тук съм качил снимки http://www.album.bg/iccom |
|
Всичко записи: 12 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 09 Юли, 2013 - 17:40:33 |
|
|
|
|
|
|
единия син на вентилатора, син и кафяв на 220 и квот остане на другия извод на вентилатора _______________________________________________________________ син и кафяв на 220 ? остава син и бЕл за вентилатора..(може и аз да не виждам добре снимките) |
|
Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Яну. 2010 : Отправено: 09 Юли, 2013 - 18:45:58 |
|
|
|
|
|
|
син и кафяв заедно.Според мен не става може би син и бял на вентилатора, а кафяв на клеймореда Но пак трябва да се провери веригата
кафяв и бял са заедно в случая за елемениране на часовника. |
|
|
|
|
|
|
|
Имам съмнение че и платката с часовника не работи, как да е шонтирам /предполагам че белият и кафявия от платката на часовника трябва да се уkъсят/ Евентуално от къде мога да закупя тази платка и колко би струвала........
Не свети дисплея на часовника , самнява ме интегралната схема......... |
|
Всичко записи: 12 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 10 Юли, 2013 - 09:08:52 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
На платката на часовника за да се изпробва дали работи /не тези от към страна на релето а от другата при резисторите/ трябва да се подаде 220 волта, така ли е........ |
|
Всичко записи: 12 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 10 Юли, 2013 - 18:03:20 |
|
|
|
|
|
|
Кафявия и белия са силови. Другите 2 са ти захранване на платката. Слагаш там един кабел с обувки отделно и мериш. НО,все пак там са 220 волта!ВНИМАВАЙ!!! |
|
|
|
|
|
|
|
До колко разбрах /кафяв и син / са захранването на платката и се връзват от към страна на резисторите. Ако демонтирам платката и подам 220в.на тези изводи часовника би трябвало да светне ако е изправен...... тук съм показъл на снимката http://www.album.bg/iccom/images/30757527/ |
|
Всичко записи: 12 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 11 Юли, 2013 - 08:36:21 |
|
|
|
|
|
|
Правилно си разбрал  |
|
|
|
|