Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Печка Whirlpool AKZ 144 IX - ­ изписва STOP

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

edi

Редовен участник

Печка за вграждане ­ Whirlpool_akz_144_ix
Клиента каза че е спрял тока и като са го пуснали е изписала STOP
Дали паметта нещо се е объркала не знам,приемам съвети от колеги
Да отбележа че не приема никакви команди от бутона нито от врътките
http://prikachi.com/images/286/6801286I.jpg
http://prikachi.com/images/290/6801290A.jpg

Всичко записи: 171 : Дата на рег-ция: Май 2006 : Отправено: 29 Ноември, 2013 - 15:09:36
stean

Постоянен участник
От: В.Търново

Извади куплонга на лентовия кабел от главната платка за дисплея.
Оставяш я 5-10мин. така и след това възстановяваш.
Всичко това при изкл. захранване на фурната.

Всичко записи: 262 : Дата на рег-ция: Юли 2010 : Отправено: 29 Ноември, 2013 - 20:14:54
edi

Редовен участник

Благодаря ти колега,стана по описания от теб начин. Най вероятно при всяко спиране на тока явно ще продължава да прави тези номера,поне така си мисля аз.В сервизната инструкция до колкото я прочетох никъде не е опоменато за подобен проблем и методите за справяне с него,а би трябвало

Всичко записи: 171 : Дата на рег-ция: Май 2006 : Отправено: 30 Ноември, 2013 - 07:56:26
Zdravkicha

Супер участник
От: Варна

Не тръгва ли след като се свери часовника? Защото при всяко спиране на тока да се отваря печката и да се извършва горепосочената манипулация ... нещо не ми се връзва така да е измислена ?

Всичко записи: 635 : Дата на рег-ция: Март 2010 : Отправено: 30 Ноември, 2013 - 10:20:43
edi

Редовен участник

Пиша да подновя темата ,както споменах по горе печката се оправи ,Да ама НЕ при следващото вкл.изписа отново STOP. Ами сега, колегата stean ако има други препоръки да ги каже

Всичко записи: 171 : Дата на рег-ция: Май 2006 : Отправено: 02 Декември, 2013 - 08:32:00

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » Печка Whirlpool AKZ 144 IX - ­ изписва STOP [Страници (1)]