|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, Имам следния проблем с керамичен плот Gorenje : При включване в контакта ми изписва tt 00 и свети диода за заключване. След включване на бутона ON/OFF ми изписва tt 01 и не приема никакви команди. Възможно ли е да немога да го отключа. Ако някой е имал подобен случай моля да го сподели. |
|
Всичко записи: 86 : Дата на рег-ция: Авг. 2008 : Отправено: 03 Януари, 2014 - 19:44:27 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Когато свети tt 00 натискаме : 1 - ON/OFF - светва 01 2 - ключ - светва 02 3 - таймер - светва 03 4 - будилник - 04 5 - горен десен котлон 6 - горен ляв котлон 7 - долен ляв котлон 8 - долен десен котлон 9 - допълнителен - светва тримера в средно положение. плавно усилваме до максимална температура - светва LO, плавно намаляме до минимална температура - светва HI, тръгва тестов режим. |
|
Всичко записи: 12629 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 03 Януари, 2014 - 19:50:44 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolyo,благодаря утре ще пробвам. |
|
Всичко записи: 86 : Дата на рег-ция: Авг. 2008 : Отправено: 03 Януари, 2014 - 20:38:53 |
|
|
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
Ицо, инструкция нямаш ли? Отключването го знаеш - задържаш 3сек. "ключето", докато изпищи и изгасне диода. |
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 04 Януари, 2014 - 08:44:59 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Плот Gorenje ECS 680AC - грешка F0 Здравейте. Става въпрос за следния проблем с керамичен плот Gorenje ECS 680AC. Няколко пъти дневно върху дисплеите за степен на подгряване на отделните котлони започва да мига F0 заедно със звуков сигнал. Това продължава около 5-6 мигвания със звък и спира. Прави го основно нощем, когато предполагам е свързано с по температурата в стаята тогава. Същата грешка може да бъде активорана ръчно ако touch on/off бутона се задържи дълго без да се пуска и спира веднага щом се отпусне. Което предполага че е свързано може би с неговото самостоятелно активиране. Пробвах да заключвам котлоните за да не се самоактивира и да не издава звук, но без резултат. Отново се случва. Иначе плотът работи без проблеми Моля ако някой знае от къде идва проблема или има решение да го сподели. Благодаря предварително!
| Ако някой сензор е активиран за повече от 10 секунди, панелът се изключва, чува се звуков сигнал и индикаторът мига „F0“. | А на какво може да се дължи това и какво решение може да се приложи?
|
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Окт. 2022 : Отправено: 20 Октомври, 2022 - 09:24:13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gorenje ползва отражателни оптрони(светодиод и фототранзистор) , нощем са по чувствителни. Може да сработва от огледална повърхност, мръсотия, хлебарки, външна светлина.............
Пробвай да сложиш обърната тенджера или кашон върху бутоните през нощта и да видиш дали ще пищи. |
|
Всичко записи: 12629 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 20 Октомври, 2022 - 13:39:17 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Привет,имам същият модел плот,при мен проблема е че вклюва но никой от котлоните не нагрява. Опитах да вляза в тестов режим и не става...30 опита по описаният начин. Бъркам някаде
 |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2022 : Отправено: 27 Ноември, 2022 - 14:08:58 |
|
|
|
|
|