|
|
|
|
|
|
|
Здравейте. Проблема е следния, развали се механичния таймер(изгоря) на фурната, свалих го и купих нов, но не съм сигурен кой кабел къде влизаше и затова питам преди да съм се запалил. Прикачил съм две снимки. Кафявия кабел идва от клемата за захранването отзад на печката. Той доколкото помна влизаше в таймера. Има ли значение в коя от двете му клеми? Другата му клема се свързваше с терморегулатора или? Ще съм много благодарен за помощ от някой по-разбиращ. Снимки: http://postimg.org/image/aou3a5ewd/
|
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2014 : Отправено: 20 Декември, 2014 - 15:09:56 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
все едно питаш как да свържа ключа на лампата в спалнята. Другата му клема се свързваше с терморегулатора или? | - КЛЮЧА.
|
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 20 Декември, 2014 - 18:53:44 |
|
|
|
|
|
|
А в коя букса на ключа, кабела беше червен ако има значение. И едната букса на терморегулатора свободна ли си седи.Мерси! |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2014 : Отправено: 22 Декември, 2014 - 01:57:33 |
|
|
|