Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

готварска печка NEO E-345 - ­ таймер

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Свързване на таймер
Qvorrr

Нов участник

Здравейте. Проблема е следния, развали се механичния таймер(изгоря) на фурната, свалих го и купих нов, но не съм сигурен кой кабел къде влизаше и затова питам преди да съм се запалил.
Прикачил съм две снимки. Кафявия кабел идва от клемата за захранването отзад на печката. Той доколкото помна влизаше в таймера. Има ли значение в коя от двете му клеми? Другата му клема се свързваше с терморегулатора или? Ще съм много благодарен за помощ от някой по-разбиращ.
Снимки:
http://postimg.org/image/aou3a5ewd/

att-5495796faee46345_.jpg

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2014 : Отправено: 20 Декември, 2014 - 15:09:56
Vialex

Super Member
От: Стара Загора

все едно питаш как да свържа ключа на лампата в спалнята.
Другата му клема се свързваше с терморегулатора или?
- КЛЮЧА.

att-5495a998140726295.jpg

Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 20 Декември, 2014 - 18:53:44
Qvorrr

Нов участник

А в коя букса на ключа, кабела беше червен ако има значение. И едната букса на терморегулатора свободна ли си седи.Мерси!

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2014 : Отправено: 22 Декември, 2014 - 01:57:33

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » готварска печка NEO E-345 - ­ таймер [Страници (1)]