|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, от известно време,при настройване на програмата за работа,на дисплея започват да се показват всички програми и когато нагрее температурата се изключват часовника и градусите.Настройвам ги отново и след десет минути всичко се повтаря. Два пъти идва техник и нищо не откри. Накрая смени платката и всичко беше наред един месец. Сега отново имам същия проблем.Моля за помощ.
ДИСПЛЕЯ НЕ УГАСВА.ЧАСОВНИКА И ГРАДУСИТЕ ЗАПОЧВАТ МИГАТ И ТРЯБВА ДА ГИ НАСТРОЯ ОТНОВО. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПРОБЛЕМА ДА Е В ПУШ ПУШ БУТОНИТЕ?КОГАТО ГИ ОТВОРЯ И ЗАПОЧВАМ ДА НАСТРОЙВАМ ПРОГРАМАТА ТОГАВА СЕ ИЗРЕЖДАТ ВСИЧКИ ПРОГРАМИ ДОКАТО НАСТРОЯ ТАЗИ КОЯТО ИСКАМ |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2015 : Отправено: 30 Януари, 2015 - 22:19:36 |
|
|
|
|
|
|
Майстора смени ли бутоните ? |
|
Всичко записи: 12573 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 30 Януари, 2015 - 23:27:58 |
|
|
|
|
|
|
не ги смени, само прегледа кабелите дали не са нагорели и реши, че всичко е на ред  |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2015 : Отправено: 30 Януари, 2015 - 23:49:38 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам проблем с фурната ми, която е Whirlpool за вграждане, но в момента не мога да дам по- точен модел. От доста време ми правеше проблем при стартиране, но сега отказа тотално, като на дисплея изписва F-3 и нищо друго не работи. Дали подлежи на ремонт? Надявам се да помогнете |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Септ. 2019 : Отправено: 04 Септември, 2019 - 13:28:49 |
|
|
|