Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

вградена фурна WHIRPOOL AKZM654

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

kir4o

Нов участник

Здравейте, от известно време,при настройване на програмата за работа,на дисплея започват да се показват всички програми и когато нагрее температурата се изключват часовника и градусите.Настройвам ги отново и след десет минути всичко се повтаря.
Два пъти идва техник и нищо не откри. Накрая смени платката и всичко беше наред един месец.
Сега отново имам същия проблем.Моля за помощ.

ДИСПЛЕЯ НЕ УГАСВА.ЧАСОВНИКА И ГРАДУСИТЕ ЗАПОЧВАТ МИГАТ И ТРЯБВА ДА ГИ НАСТРОЯ ОТНОВО.
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПРОБЛЕМА ДА Е В ПУШ ПУШ БУТОНИТЕ?КОГАТО ГИ ОТВОРЯ И ЗАПОЧВАМ ДА НАСТРОЙВАМ ПРОГРАМАТА ТОГАВА СЕ ИЗРЕЖДАТ ВСИЧКИ ПРОГРАМИ ДОКАТО НАСТРОЯ ТАЗИ КОЯТО ИСКАМ

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2015 : Отправено: 30 Януари, 2015 - 22:19:36
kolyo

Админ
От: Русе

Майстора смени ли бутоните ?

Всичко записи: 12573 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 30 Януари, 2015 - 23:27:58
kir4o

Нов участник

не ги смени, само прегледа кабелите дали не са нагорели и реши, че всичко е на ред

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2015 : Отправено: 30 Януари, 2015 - 23:49:38
Йонка Славова

Нов участник

Здравейте, имам проблем с фурната ми, която е Whirlpool за вграждане, но в момента не мога да дам по- точен модел. От доста време ми правеше проблем при стартиране, но сега отказа тотално, като на дисплея изписва F-3 и нищо друго не работи. Дали подлежи на ремонт? Надявам се да помогнете

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Септ. 2019 : Отправено: 04 Септември, 2019 - 13:28:49

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » вградена фурна WHIRPOOL AKZM654 [Страници (1)]