Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Фурна SAMSUNG BF-10C4T212/BOL

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Показва - - - - ( 4 чертички )
Гост

ОТСТРАНЕН

Фурна за вграждане SAMSUNG BF - ­ 10C4T212 / BOL
При включване на позиция горен и долен нагревател , терморегулатора поставен на 200 С , стартира нормално , появява се индикация PRE от време на време значи тече загряване , но за кратко време ( поне така аз си мисля ) започва да ми дава код за грешка - - - - ( 4 чертички ) т.е. температура несъответстваща на избрания режим ! Действията от моя страна :
1. задавам 190 С , след 5 секунди същата индикация ;
2. Задавам 180 С , след 5 сек. пак същатра индикация ! С една дума каквато и температура да задам от 200 и под нея градуса, не я приема !
Забелязвам , че го няма вече сигнала за половин зададена и достигната температура , няма го и сигнала за достигане на зададената температура !
Още не съм я отварял , първи ви питам за мнение , за да действам на сигурно. Благодаря предварително на тези , които ще се отзоват !

Отправено: 20 Юли, 2015 - 19:07:58
AngelsDance

Нов участник

Счупен регулатор на температурата.Контактната пластинка се държи за оста на две пласмасови пъпки,те се чупят и няма коректно зададена температура,затова и показва чертички.Като че ли тази малка платчица не се предлагаше отделно от голямата.Не съм 100%сигурен,но си спомням,че ги правехме с тънка тел на мястото за закрепване и лепило.

Всичко записи: 26 : Дата на рег-ция: Ноем. 2010 : Отправено: 22 Юли, 2015 - 21:41:14

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » Фурна SAMSUNG BF-10C4T212/BOL [Страници (1)]