|
|
|
|
|
|
|
Здравейте! При първоначално задаване на време с бутона 30 сек., печката започва да работи и след около 5 сек. спира /въртенето на чинията и осветлението/. Часовникът се настройва нормално. Моторът е сменен с оригинален. Не съм въздействал неправомерно върху блокировките на вратата, но ще проверя микреците. Моля за консултация какъв може да бъде проблема със спирането на работа - микреци, процесор или нещо друго. Очаквам съветите ви и да ми помогнете да ремонтирам печката. Благодаря! http://elektrotanya.com/samsung_g2736n_g273vr.pdf/download.html Това сервизно описание го имам и все още разчитам принципите на програмиране. Предполагам, че нещо товари процесора при първоначалното включване, но на този етап нямам категоричен отговор. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2016 : Отправено: 05 Ноември, 2016 - 21:33:50 |
|
|
|
|
|
|
Откачи единия кабел от високоволтовия трансформатор и виж дали пак ще го прави. |
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 07 Ноември, 2016 - 16:17:53 |
|
|
|