Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Хладилник Indesit BAAN33VPS - ­ платка

Форум » Други » Търсене на схеми , dump-ове , инструкции [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Изгоряла платка Захранване
edi

Редовен участник

Колеги здравейте.Захранването се намира на по малка платка разположена вертикално на основната платка .няколко елемента са овъглени и не се чете маркировката на тях.Намерих схема но е Блокова и не ми върши работа.
На основната платка пише;Procond Elekttronica 3560159009D.Ще приложа и снимка.Може някой колега да има по подробна схема
Овъглените елементи са на малката платка

Всичко записи: 171 : Дата на рег-ция: Май 2006 : Отправено: 07 Април, 2012 - 08:51:57
kolyo

Админ
От: Русе

Малката платка е изправител на 12 волта
http://www.service-ruse.eu/forum/topic.php?forum=1&topic=236

Всичко записи: 12554 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 07 Април, 2012 - 09:22:55
Petar1986

Нов участник

Колеги , знам че темата е стара но ако някой може да сподели схема ще съм много благодарен.

На платката има изгорели елементи и ми трябва схема. Ако няма схема ще съм доволен и на информация на елементите.

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Февр. 2025 : Отправено: 04 Февруари, 2025 - 00:23:08

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Други » Търсене на схеми , dump-ове , инструкции » Хладилник Indesit BAAN33VPS - ­ платка [Страници (1)]