|
Знаете ли къде мога да започна курс за климатична техника ? |
|
|
|
|
|
|
Знаете ли къде мога да започна курс за климатична техника
От доста време искам да започна курс за климатична техника, но не съм срещал обяви за такива. Моля ако някой знае за такъв курс в североизточна България да пише, ще съм много благодарен!
Интересува ме по конкретно в гр, Русе кой организира - евентуално някакви телефони или Е-адрес. Благодаря Ви предварително ! |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Февр. 2008 : Отправено: 17 Февруари, 2008 - 11:06:11 |
|
|
|
|
|
|
Курсове за хладилна и климатична техника има във всеки по голям град
Мисля че адреса в Русе беше кв. Локомотив, ул. "Алеи Топола"6, бл.Божур Не знам телефоните  |
|
Всичко записи: 12344 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 17 Февруари, 2008 - 11:17:05 |
|
|
|
|
|
|
През декември 2007 година LG откри първата за Централна Европа Академия за климатична техника в унгарската столица Будапеща.
Там специалисти от целия регион могат да се запознаят с водещите световни технологии в областта на климатизацията и приложението на различните видове климатици LG. "Тъй като принципно технологиите при климатиците не се различават съществено, може да се каже, че в академията се изучава приложението на всякакви климатици – за стаи, апартаменти, малки офиси, цели офис сгради, зали, халета, различни видове производствени помещения!.
Курсовете продължават от два до пет дни в зависимост от програмата. Те могат да представляват интерес както за инженери или техници, които се занимават с инсталиране на климатици, така и за търговци на климатици, за архитекти и проектанти, които работят върху проекти на сгради и помещения, подлежащи на климатизация.
Инвеститорите също са заинтересовани по отношение на цената за доставка и монтаж на климатици, като част от общата стойност на обекта. "В рамките на обучението един инвеститор, особено ако е и бъдещ ползвател на сградата, може да разбере какви алтернативи има при избора на определен тип климатизация с оглед да спести бъдещи разходи за материали и енергия". В академията могат да се обучават също студенти от специалности, свързани с климатизацията.
За свои настоящи партньори и големи инвеститори LGE поема изцяло разноските по участие в курсовете в Будапеща – пътуването, престоя и обучението. В тях могат да се включат и всякакви други заинтересовани, които плащат сами само пътните си разходи.
Повече информация кандидатите могат да потърсят от представителството на LGE в България или чрез имейл на адрес ivanivanov@lge.com. |
|
Всичко записи: 455 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 26 Февруари, 2008 - 17:19:43 |
|
|
|
|
|
|
Курс климатична техника
Търся курс за климатична и вентилационна техника .Ако някой може да ми помогне с информация ще съм много благодарен. За предпочитане е на територията на Русе. diandi02 |
|
|
Всичко записи: 12344 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 04 Юни, 2010 - 10:12:24 |
|
|
|
vaioo
Редовен участник От: София
|
|
|
|
Вземи прочети справочниците ОВК,както има и няколко книги,едната на на Гатев и една жена беше за хладилна и климатична техника,има една само за климатици също.Ако ги прочетеш и осмислиш не ти трябват никакви курсове. |
|
Всичко записи: 174 : Дата на рег-ция: Ноем. 2007 : Отправено: 21 Юни, 2010 - 23:52:33 |
|
|
|
turboie
Постоянен участник От: любимец
|
|
|
Всичко записи: 308 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 22 Юни, 2010 - 07:02:35 |
|
|
|
|
|
|
Тези курсове са за 500те лева и от тях нищо не се научава, а тези сертификати все още никой не ги иска. Същото е и с майсторските свидетелства от занаятчийската камара. |
|
Всичко записи: 184 : Дата на рег-ция: Ноем. 2006 : Отправено: 23 Юни, 2010 - 22:20:18 |
|
|
|
miro
Редовен участник
|
|
|
|
Тези курсове са за 500те лева и от тях нищо не се научава, а тези сертификати все още никой не ги иска. Същото е и с майсторските свидетелства от занаятчийската камара. | Искат не искат друго си е ако имаш дукомент, много пъти ме е спасявал от кого ли не, най вече от осверепели клиенти и самозвани колеги. |
|
Всичко записи: 239 : Дата на рег-ция: Юни 2006 : Отправено: 23 Юни, 2010 - 22:30:11 |
|
|
|
|
|
|
Взел съм ги много отдавна, но тези лъскави хартийки не правят майстора. |
|
Всичко записи: 184 : Дата на рег-ция: Ноем. 2006 : Отправено: 24 Юни, 2010 - 22:05:28 |
|
|
|
miro
Редовен участник
|
|
|
|
Взел съм ги много отдавна, но тези лъскави хартийки не правят майстора. | Дани___Д , Тези харийки че не правят маистора не правят, за това спор няма, но все пак тези хартийки не се дават току тъй все пак си има критерий на който трябва да се отговаря. Попитай във форума колко отговарят на критерийте? И който не отговарят ще кажат като теб ,че документа не прави майстора. Това с майсторските сведетелства е от преди Втората световна, така че не е от вчера.Навремето не е можело да отвориш дюкян ако нямаш майсторско свидетелство с което ти се дава право да упражняваш дадена деиност и е равносилно на тюф сертификат сега. |
|
Всичко записи: 239 : Дата на рег-ция: Юни 2006 : Отправено: 24 Юни, 2010 - 22:33:53 |
|
|
|
vaioo
Редовен участник От: София
|
|
|
|
Подочух за едни курсове провеждани в София от фирма climacom,ако имаш интерес намери ги в интернет и се свържи. |
|
Всичко записи: 174 : Дата на рег-ция: Ноем. 2007 : Отправено: 27 Юни, 2010 - 09:04:57 |
|
|
|
|
|
|
курс за хладилна техника в пловдив
Бих искал да запиша курс за хладилна техника в пловдив, ако някой има информация моля да се свържи с мен ,благодаря. боян |
http://www.inchfrigo.com/training |
|
Всичко записи: 12344 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 30 Юли, 2012 - 14:29:48 |
|
|
|
|
|
|
здравейте.искам да Ви попитам и аз за курс по ремонт на перални, някой знае ли нещо. каде мога да го изкарам? или някакви книги да има за ремонт на перални, и как мога да се снабдя с тях?предварително благодаря. |
|
Всичко записи: 145 : Дата на рег-ция: Окт. 2012 : Отправено: 07 Октомври, 2012 - 11:43:51 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12344 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 07 Октомври, 2012 - 12:09:14 |
|
|
|
|
|
|
благодаря! |
|
Всичко записи: 145 : Дата на рег-ция: Окт. 2012 : Отправено: 07 Октомври, 2012 - 12:19:00 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12344 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 09 Май, 2023 - 00:13:59 |
|
|
|