Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина SAECO Family SUP 001

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Схема на Свързване
mitkootbg

Нов участник
От: Козлодуй

Кафемашина SAECO Family Supr ­ Automatica SUP 001
И по точно ме интересува свързването на трите термо контакта, които са върху бойлера. А също така дали е възможно в студено състояние единия да е отворен а другите два затворени или отворения е просто повреден.
Благодаря предварително!

Всичко записи: 23 : Дата на рег-ция: Септ. 2006 : Отправено: 24 Февруари, 2010 - 18:32:50
mgdmgd

Редовен участник

При студен бойлер всички са затворени. Нещо като схема виж тук.
http://www.tehcomservis.com/forum/topic.php?forum=7&topic=67

Всичко записи: 141 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 05 Март, 2010 - 16:50:57
mitkootbg

Нов участник
От: Козлодуй

Благодаря mgdmgd ! Схемата я видях още преди да пиша първия път и макар да не съм сигурен дали е вярна или аз не съм се ориентирал правилно по нея, все пак подредих кабелите и машината прави кафе. Но явно има проблем с единия кликсон защото понякога е отворен при студено състояние, друг път пък е затворен и т.н. Все още не съм го подменил но се надявам като го сторя всичко да е наред.
Благодаря още веднъж!

Всичко записи: 23 : Дата на рег-ция: Септ. 2006 : Отправено: 07 Март, 2010 - 14:11:30

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина SAECO Family SUP 001 [Страници (1)]