Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина REX ROYAL S300 CT

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

иван п. иванов

Нов участник

не мога да се справя с настроиките на кафемашината и по точно като натисна наи левия бутон за еденично дълго кафе ми излиза 2х и бутона не работи
ако някои е запознат с модела нека сподели или да предложи инструкция за което предварително благодаря

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Юли 2010 : Отправено: 27 Юли, 2010 - 09:59:23
kolyo

Админ
От: Русе

http://www.rex-royal.de/e/index.html >> Download >> Operating Instrictions

Всичко записи: 12555 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 27 Юли, 2010 - 12:41:30
иван п. иванов

Нов участник

да знам за саита и ви благодаря за което но въпреки всичко написано там не мога да се справя и за това ми се щеше някои които е по добре запознат с модела

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Юли 2010 : Отправено: 27 Юли, 2010 - 19:23:41
иван п. иванов

Нов участник

младежи само аз ли имам такава машина никои ли не е на ясно с настроиките за по горе написаният от мен въпрос ако пък някои извади инфо на български още по добре лек ден

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Юли 2010 : Отправено: 28 Юли, 2010 - 18:16:41

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина REX ROYAL S300 CT [Страници (1)]