Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина SAECO ROYAL ­ Professional - платка

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 изписва тест
tsvetko tsvetanov

Редовен участник
От: Видин

С включването изписва тест но не го прави проблема идва от пьрвата платка защото, като е смена с работеща проблема изчезва.

Проблемьт не е да е заменя имам такива ,но ме нерви че е някаква глупост и не мога да е вьзтановя.

Всичко записи: 109 : Дата на рег-ция: Май 2007 : Отправено: 24 Септември, 2010 - 08:33:21
darell

Нов участник

Смени греца преди куплунга за редуктора. Смени също и ценера, който играе ролята на ограничител. Мисля че се намира до радиатора, между семистора и транзистора.

Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Ноем. 2010 : Отправено: 22 Ноември, 2010 - 22:51:40
kolyo

Админ
От: Русе

saeco royal professional - платка...
не прави селфтест-а,всичко по пътя на моторчето е здраво, транзистор, ценер, резистори обаче не прави теста
psc_ivan_carski

Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 08 Април, 2012 - 15:36:04
lombardo

Участник

saeco royal profesional - търся дъмп
Машината не отчита водата преминала през водомера и изписва ventilate.
Проблема е в паметта обаче нямам друга да я презапиша та ако някой има работеща машина или свалена памет.Проблема е че машината е от модела с два бойлера ,две помпи и два водомера.
Ако някой може да помогне ще съм благодарен.

никой ли няма записана памет за такава машина...

Всичко записи: 58 : Дата на рег-ция: Май 2008 : Отправено: 05 Юни, 2012 - 22:10:58
kolyo

Админ

Кафемашина Saeco royal ­ profesional - не включва мелачката
Машината работи с мляно кафе ,тества,загрява и т.н но когато пусна кафе на зърна отчита че е пълен дозатора и директно тръгва без мелачка,датчика е ок няма окъсяване,няма изгорели елементи в тази верига.Въпроса е да ли е процесор защото дат4ика отива там през 4,7ком или памет
a_arcov

Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 06 Януари, 2013 - 12:23:20
kolyo

Админ

Кафемашина SAECO ROYAL ­ Professional - пара
Здравейте, имам кафе автомат саеко роял професионал, не мога да се оправя с крана за парата.
Опитах да разпеня млякото избива ми крана и ми къса гумичката! Някой да ми обясни реда по който се задейства тая пара! Аз действам в тоя ред, отварям крана и натискам най горния ляв бутон, и веднага ми избива гумичката!
Rifle

Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 14 Февруари, 2020 - 16:08:28
kolyo

Админ

Кафемашина Seaco Royal ­ Professional - изписва Grinder blocked
Здравейте , имам следния проблем. Машината прави едно кафе и след това изписва Grinder blocked, изключвам я и на другия ден пак тръгва и след първото кафе изписва пак същото.
Опитах се да поправя мелачката раглобих я но после не можах да сложа добре ножа, винта изтърваше от пружините. Личеше си че някой я е правил преди, имаше тефлон по винта.Навих тефлон, уж захвана здраво но като я пуснах да пробвам без зърна завъртя но я изпуснах и удари на корпуса на машината, даде накъсо и падна бушона.
Купих мелачка с ножовете втора ръка, но почти нова на 10 000 кафета. сложих мелачката, машината загрява промива, всичко нормално.
пускам кафе и директно ми изписва Grinder blocked, въобще не завърта мелачката,
някой ако може да помогне, ще съм благодарен.
Зорт

Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 24 Декември, 2021 - 12:07:46

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина SAECO ROYAL ­ Professional - платка [Страници (1)]