|
мига индикатора за мляно кафе |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 25 Ноември, 2017 - 13:08:03 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте,Колеги!Обръщам се специално към тази част от посетителите на форума който имат повечко опит в ремонта на кафе машини.Темата сме я дискутирали,но да пробваме пак...Казусът е: перфектно делонги, натискаш да прави кафе и мели 2 сек., сменям кафемелачка (веднъж ми се получи със смяна на мелачката), същата работа, сменям платка... същата работа, сменям клавиатура пак същата работа, слагам друга мелачка прави едно кафе с нормален грамаж и на второто до третото пак си намаля грамажа сама, сменям платката правя едно кафе всичко е нормално и след второто пак си намаля грамажа сама.... какво би могло да е всеки би казал софтуер, както съм го казвал и аз преди години, ама от практиката излиза, че не е софтуера, защото сменям цялата платка и пак същото. В момента проблемната е от малко по-новите които са с по-малка платка. За тези които не им е ясно ще поясня. |
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 19 Февруари, 2018 - 20:58:22 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте. Машината е Delonghi Magnifica Rapid Cappuccino - с дисплей. Прави чудесно кафе, но има един проблем. Когато я пусна мели пуска кафе, но не спира докато не я спра аз. Ако някой може да помогне ще му бъда много благодарен. |
|
Всичко записи: 15 : Дата на рег-ция: Февр. 2016 : Отправено: 21 Февруари, 2018 - 15:36:00 |
|
|
|
|
|
|
пробвай да програмираш дължината с натискане и задържане на бутона до жеаната дължина и пускаш |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 21 Февруари, 2018 - 19:46:10 |
|
|
|
|
|
|
Няма ефект. Значи машината започва да пуска кафе, стига до където трябва спира за секунда две и след това се включва пак помпата и отново пуска вода докато не я спра от бутона. Шантава работа. |
|
Всичко записи: 15 : Дата на рег-ция: Февр. 2016 : Отправено: 22 Февруари, 2018 - 16:46:57 |
|
|
|
|
|
|
паметта ти е заминала трябва да се презапише софтуера |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 22 Февруари, 2018 - 20:28:57 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина DeLonghi magnifica
Здравейте колеги,въпросната машина не иска да прави едно кафе, бутона за две кафета и всичко останало си работи както трябва valentin nikov | смени си бутона за единично кафе |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 14 Март, 2018 - 19:30:19 |
|
|
|
|
|
|
Привет Лампичката за препълен контейнер свети постоянно и при празен контейнер и съответно не иска да прави кафе. Почистих с четка всичко около контейнера, свалих главата и почистих и нея. Лампичката не спира да свети и ... не мога да си правя хубавото кафе Някакви идеи къде е този датчик да го изключа даже - пак би трябвало да работи ... може да се е прецакал нещо Благодаря за помощта предварително |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Авг. 2018 : Отправено: 22 Август, 2018 - 00:52:22 |
|
|
|
|
|
|
натисни два пъти бутона за мляно кафе / с лъжичката/ и ще угасне |
|
Всичко записи: 19 : Дата на рег-ция: Юни 2018 : Отправено: 22 Август, 2018 - 18:55:27 |
|
|
|
|
|
|
натисни два пъти бутона за мляно кафе / с лъжичката/ и ще угасне |
не става ... продължава да свети лампичката за пълен контейнер ... нещо друго някой сеща ли се какво може да е?
|
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Авг. 2018 : Отправено: 24 Август, 2018 - 12:13:05 |
|
|
|
|
|
|
Delonghi Magnifica - Ръси мляно кафе
Здравейте имам Drlonghi Magnifica през определено време започва да ръси мляно кафе навсякъде вътре направо няма чистене само с прахосмукачка. Докато беше в гаранция я връщах два пъти и май я смазваха с нещо горе където претиска мляното кафе и се оправеше за известно време и после пак така. Някой ако може да помогне защо така и нормално ли е това, все пак е скъпа машина, често виждам, че не са хубави шайбите, прави го на каша и става мазало вътре. Благодаря предварително. Марин Попов | трябва да се разглоби групата и да се смаже. ако трябва ще се сменят О-пръстените на буталото
|
|
Всичко записи: 19 : Дата на рег-ция: Юни 2018 : Отправено: 07 Септември, 2018 - 19:24:26 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина DeLonghi magnifica ESAM Здравейте, от няколко дни машината ми започна да бръмчи странно, направо стържи.Иначе кафето си го прави както и до сега, но ме притеснява този странен шум. Ще се радвам ако ми помогнете със съвети. Благодаря Ви предварително. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Окт. 2018 : Отправено: 06 Октомври, 2018 - 00:42:20 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте,колега psc_ivan_carski имам като вашия проблем с кафемашина делонги от по новите.Проблема е че не мели достатъчно. Имате ли решение на проблема. |
|
Всичко записи: 37 : Дата на рег-ция: Май 2011 : Отправено: 05 Януари, 2019 - 16:57:32 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам проблем с кафе автомат DeLonghi magnifica esam300.B . При включване (когато включи ) работи без проблем, но все по-често не включва. При включване светват всички лампи за кратко , асансьора слиза и се качва и до там . Като задържа за 3-4 сек.копчето за включване светват за 10 сек . червените лампи .Някакви идеи |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Март 2019 : Отправено: 05 Март, 2019 - 10:02:40 |
|
|
|
|
|
|
първо си смени бутона за включване |
|
Всичко записи: 19 : Дата на рег-ция: Юни 2018 : Отправено: 05 Март, 2019 - 19:09:14 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, колеги! Отново един казус с тези Магнифики: Постоянно имам проблем с групата на магнифика, буталото затяга и оттам изхвърля кафе около групата. Сменям о-ринговете на буталото с нови оригинални от Coffeeland, смазвам с оригинална силиконова грес на Саеко от червената, и въпреки това не могат да изкарват дълго, след 2-3 месеца проблема си е същия, смазвам отново перфектен и след 2 месеца същата работа. Допитвам се до вас колеги за да споделите как решавате проблема вие!Благодаря предварително! |
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 18 Декември, 2019 - 16:06:41 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина DeLonghi Magnifica ESAM 3200 S - светва датчика за контейнера здравейте,имам magnifica s3200, която при пускане на кафе тръгва да го прави и светва датчика за контейнера за боклук и не прави кафе, моля за съвет. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Март 2020 : Отправено: 05 Април, 2020 - 17:43:42 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина DeLonghi magnifica ESAM3200 - асансьор
Проблема е следния при включване в контакта асансьора тръгва нагоре и неспира почва да се мъчи като опре в крайно горно положение и машината се изключва при повторно включване свети знака внимание и нищо нереагира от копчетата, като го върна на рака в крайно долно положение се получава същото тръгва нагоре и неспира. Anatoli antonov |
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 21 Юни, 2020 - 19:23:39 |
|
|
|
|
|
|
Delonghi magnifica - Мели много голяма доза кафе
Работеше нормално до момента,в който не светна за почистване.Почистих я и като я пуснах да работи,започна да меля кафе в огромни дози и се задръства. Някаква идея дали е възможно да й въздействам по някакъв начин? Mad13 |
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 06 Януари, 2022 - 23:43:50 |
|
|
|
|
|
|
кафеавтомат DeLonghi magnifica rapid - как се разглобява кафегрупата
Здравейте. Въпросната кафемашина се мъчи. Кафегрупата се движи много трудно, едвам едвам, понякога се оправя. Понякога затяга(блокира) и изписва General Alarm. До днеска се оправяше , след малко(изкл. я от захр. и след малко се пооправя). Днес, КРАЙ не иска от нищо да се оправи, само General Alarm. Смазана е и обслужена и пак. Та как се сменя втулката, как се разглобява кафегрупата за да се смени въпросната втулка? Или от какво може да е проблема? veskovasilev |
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 21 Май, 2022 - 10:58:12 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, Могат ли ножовете на кафемелачката DeLonghi magnifica да бъдат подменени с нови. Подозирам, че трябва да се сменят, тъй като кафето изглежда много едро смляно, а съм задал на най-ситното. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Дек. 2022 : Отправено: 19 Декември, 2022 - 20:59:41 |
|
|
|
|
|
|
Кафе машина Delongi Magnifika - Изхвърля кафето
Здравейте, След като смели кафето, машината го качва нагоре по отвора за смляно кафе. След което пуска само топла вода и не прави кафе. Това го прави, когато си поиска. Какъв може да е проблема? Vasko_777 |
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 12 Февруари, 2023 - 17:52:35 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина Delonghi Magnifica - Изписва GENERAL ALARM
Проблем с кафе автомат Делонги магнифика,Рапид капучино .Изписва GENERAL ALARM joro1444 |
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 25 Май, 2023 - 08:24:40 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте.магнифика 3500 като прави кафе издава много силен стържещ шум. Не мога да определя точно от къде идва. Смених помпата но няма ефект. Някой има ли мнение за проблема. |
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Окт. 2012 : Отправено: 01 Юли, 2023 - 23:40:50 |
|
|
|
|
|
|
delonghi magnifica evo 290 .21 - свети червен триъгълник и омекотяване Здравейте група имам следния проблем преди два дни си взех кафе автомат delongi magnifika evo 290 .21 направих си две кафета и ми светаха два индикатора червен триъгълник и това за омекотяване на водата мога моля за помощ
|
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Апр. 2024 : Отправено: 14 Април, 2024 - 08:34:17 |
|
|
|