Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина Saeco Xsmall Plus

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 много голям грамаж
psc_ivan_carski

Редовен участник

здр. тази малка "гадинка" за едно кафе смила около 12-13 грама,някой има ли си на идея кво да я правя?
редовно ремонтирам машини от новото поколение така да го нарека с хоризонталните кафемелачки, знам че са доста проблемни(редовно гърмят моторите, защото се пести материал при намотките,ако е със ситните зъби редовно се износва зъбното колело с двете магнитчета и т.н.) обаче досега не ми се беше случвало подобен проблем, сменях и кафета ама без резултат,
освен това машината работи от една година с едно и също кафе, а проблема се появява преди около две седмици, затова според мен смяната на кафето не е решение

Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 08 Октомври, 2011 - 15:57:11
Lusi

Участник

Става само с регулиране на мелачката,по ситно.

Друга настройка не можеш да направиш но я пробвай със по-едро и по-мазно кафе.При мен се получи.

Всичко записи: 96 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 11 Октомври, 2011 - 19:01:36
psc_ivan_carski

Редовен участник

истината е че трябваше чрез инфра реда и програмата да се влезе и да се настрои времето за мелене.

трябва да имаш програмата за новите модели саеко от рода одеа,талеа,примеа и т.н. ,и 4рез компа влизаш менюто и си правиш настройките,
ама за сега само в пловдив жансервиз я имат...

Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 11 Ноември, 2011 - 12:27:26
Lusi

Участник

Благодаря.

Всичко записи: 96 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 19 Ноември, 2011 - 16:58:02

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина Saeco Xsmall Plus [Страници (1)]