|
след приблизително 1 мин. блокира |
|
|
|
|
|
|
След вкл. прави тест на асансьора и започва да загрява.На дисплея изписва загряване.През това време може да се програмира . След около минута нагреватела изключва подължава да изписва Warming up Но никой бутон не действа. По периферията всичко е здраво.Колкото да чакам не изписва Select product. По платката съм сменил само кварца ефект няма. След рестарт надписа го няма и на дисплея се появяват само правоъгълници на горния ред. След 2 -3мин. при вкл. всичко се повтаря. Някой ако е имал този проблем да даде съвет.Опитвам се да стартирам пограма за декалциране ,започва но до минута блокира. |
|
Всичко записи: 441 : Дата на рег-ция: Окт. 2008 : Отправено: 11 Октомври, 2011 - 22:26:59 |
|
|
|
|
|
|
смени кондензатора на захранването(470микро фарада),и малкия около чипа дето е мисля че беше 4.7 микро ама не сам сигурен така наизуст,и пиши какво се случва след това... |
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 12 Октомври, 2011 - 18:55:20 |
|
|
|
|
|
|
Оказаха се от ремонт,щели да си донесат друга от Германия.Жалко ,че не я оставиха да се поровя. |
|
Всичко записи: 441 : Дата на рег-ция: Окт. 2008 : Отправено: 12 Октомври, 2011 - 19:18:10 |
|
|
|
|
|
|
еми здраве да е ама проблема щеше да се реши в рамките на няколко стотинки... |
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 12 Октомври, 2011 - 19:26:54 |
|
|
|
|
|
|
Saeco Magic comfort+ - Не се включва втория нагревател
Не загрява втория нагревател. tiho147 |
|
|
Всичко записи: 12547 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 27 Декември, 2017 - 23:29:36 |
|
|
|
|
|
|
Saeco magic comfort plus - асансьора се движи бавно
Здравейте, имам проблем с саеко меджик комфорт асансьора се движи много бавно проблема явно е в електрониката, някой имал ли е същия проблем??? Ако можете да ми помогнете да разбера кой елемент е изгорял, само да уточня не съм техник поправям си машини за хоби. Благодаря много предварително.
Здравейте, имам проблем с саеко меджик комфорт асансьора се движи много бавно проблема може би е в електрониката, някой имал ли е същия проблем? И ако може да ми помогнете ще съм много благодарен. Благодаря предварително. Модела е SUP012DER. Marti_gti |
|
|
Всичко записи: 12547 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 29 Юни, 2020 - 22:42:44 |
|
|
|
|
|
|
Saeco Magic comfort plus - Редуктор се движи бавно
Saeco Magic comfort + Здравейте машината, си прави тест и изписва, че групата е блокирала. Друга група /обслужена и намазана/ пак същото. Разглобен редуктор, зъбите колела в перфектно състояние, смазан редуктор сглобен. Пуснах я без група и пак изписва, че е блокирал. Моля за съвети и идея какво да търся Иван Василев |
|
|
Всичко записи: 12547 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 10 Декември, 2023 - 23:26:30 |
|
|
|