Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина Miele ??? за ­ вграждане

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 датчик за водата
psc_ivan_carski

Редовен участник

Машината е миели за вграждане, точен модел не мога да назова, но ако не се лъжа те са само един вид, та проблема е много странен:
когато има вода,изписва че няма, а когато няма си работи. сондичката си работи, магнита на ваната си работи, просто реагира наобратно,
досега не ми се е случвало някой има ли представа, според мен е платката може би памет или незнам...

Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 07 Декември, 2011 - 18:05:02
Lusi

Участник

Виж рит ампулата къде е.Случвало ми се е да я застопорят долу около долната част на магнита и като налееш повече вода излиза извън обхва на ампула.

Всичко записи: 96 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 08 Декември, 2011 - 16:03:38
tsvetko tsvetanov

Редовен участник
От: Видин

Ако машинката има външно захранване за водата,това е нормалната и функция,но за целта би трябвало да има кран,който да обръща отчитането на водата.Затова когато няма вода в казанчето отчита,че има ,тъй като дърпа директно от водопровода.

Всичко записи: 109 : Дата на рег-ция: Май 2007 : Отправено: 09 Декември, 2011 - 09:46:28
psc_ivan_carski

Редовен участник

какво представлява този кран и каде се намира?

Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 09 Декември, 2011 - 12:31:18
bms

Участник
От: софия

пробвай да обърнеш магнита

Всичко записи: 94 : Дата на рег-ция: Дек. 2011 : Отправено: 14 Декември, 2011 - 13:56:56

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина Miele ??? за ­ вграждане [Страници (1)]