Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

кафемашина FAGOR CR-14 - не ­ стартира

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

mitko_todorov

Нов участник

Модела на кафемашината е TSK-1826B4. При включване в мрежата светват и трите зелени светодиода и след 2-3 зсекунди яркоста на светенето има намалява и машината не приема никави команди . Проверих нагревателя , помпата , термодатчиците , всичко е наред . Проверих и елементите по платката , всички резистори , кондензаторите подмених , двата тарнзистора са здрави , семистора също не е пробил . Имам съмнения че е от процесорчето но надписите върху него са затрити и не мога да му намеря схемата. Може ли някой да ми схема или някакъв съвет каде да търся повредата.Пробвах и с нов дъмп но ефекта е същия.

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Февр. 2012 : Отправено: 04 Февруари, 2012 - 22:06:51
LAZAR4O1

Нов участник

mitko_todorov
Здравеи калега.Преди доста време си писал за проблем с кафемашина fagor cr 14 /за нещастие няма отговори/ .Имам точно същия проблем
ти намери ли някакво решение на случая?
Мерси предварително.

Всичко записи: 10 : Дата на рег-ция: Юни 2012 : Отправено: 22 Юни, 2012 - 08:34:44

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » кафемашина FAGOR CR-14 - не ­ стартира [Страници (1)]