|
|
|
|
|
|
|
Модела на кафемашината е TSK-1826B4. При включване в мрежата светват и трите зелени светодиода и след 2-3 зсекунди яркоста на светенето има намалява и машината не приема никави команди . Проверих нагревателя , помпата , термодатчиците , всичко е наред . Проверих и елементите по платката , всички резистори , кондензаторите подмених , двата тарнзистора са здрави , семистора също не е пробил . Имам съмнения че е от процесорчето но надписите върху него са затрити и не мога да му намеря схемата. Може ли някой да ми схема или някакъв съвет каде да търся повредата.Пробвах и с нов дъмп но ефекта е същия. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Февр. 2012 : Отправено: 04 Февруари, 2012 - 22:06:51 |
|
|
|
|
|
|
mitko_todorov Здравеи калега.Преди доста време си писал за проблем с кафемашина fagor cr 14 /за нещастие няма отговори/ .Имам точно същия проблем ти намери ли някакво решение на случая? Мерси предварително. _____________________________________________________________________ За протокола НАПРАВИХ Я Кондензатор на платката 0,82 mf 250 v. Работи като нова. /Моля споделяите решенията на проблемите за обмяна на опит и идей !!!/ |
|
Всичко записи: 10 : Дата на рег-ция: Юни 2012 : Отправено: 22 Юни, 2012 - 08:34:44 |
|
|
|