Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафе машина Saeco Via Veneto de ­ luxe

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

koce681

Нов участник

В Кипър съм и си взех машината-Saeco Via Veneto de luxe с мен.В 1 момент лампичката която светва при загряване на машината спря да свети и водата която тече не е топла.Някаква идея какъв е проблема?

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Февр. 2012 : Отправено: 24 Февруари, 2012 - 09:53:43
psc_ivan_carski

Редовен участник

ами трябва ти мултицет,или е нагревателя,или термичната защита,но при всички случеи трябва да отвориш машината и да мериш с мултицета,ако е термичната защита може да я вържеш на късо и да работиш ама ако е нагревателя имаш проблем,той представлява половината балон с две думи,а дори и да намериш се разглабя цялата за да се смени....стискам палци да е термо защитата

Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 24 Февруари, 2012 - 12:20:01
koce681

Нов участник

Благодаря за съвета Иване.Лошото е че нямам уред пък и не знам кое по точно е термозащитата.

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Февр. 2012 : Отправено: 25 Февруари, 2012 - 09:11:42

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафе машина Saeco Via Veneto de ­ luxe [Страници (1)]