|
свети индикатор и не прави кафе |
|
|
|
|
|
|
Моля за помощ - кафемашина Saeco Odea Sporty. Донесена от Германия - на вид като нова. Направи 6-7 кафета и на следващата сутрин при включването докато свети индикатора за подгряване светна и този за почистване на бункера. Свети постоянно. Машината си направи нормално теста и изкара малко вода. При опит за направа на кафе обаче не реагира и светят постоянно и двата индикатора. Вадих и почиствах бункера няколко пъти, включвах и изключвах - все тая.Има и кафе и вода. Оставих я около час и пак я включих - след няколко опита индикатора за почистване изгасна и машината започна да работи. Предния ден бях вадил за почистване освен бункера за отработено кафе и самия механизъм - него го измих с течаща вода. Ако някой знае от какво се получава - ще съм благодарен за информацията. Все пак мисля ,че не е нормално да прави така. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Дек. 2011 : Отправено: 24 Март, 2012 - 12:20:23 |
|
|
|
|
|
|
На Saeco диода за отпадъчното кафе светва след всеки 6 до 8 напитки. Нулирането става, като при включена машина се изважда контейнера на отпадъчното кафе и се изхвърля или се слага пълно , но поне след 10-15 секунди. Ако горното се направи на изключена машина ефекта ще е нулев. т. е. ще продължи да свети. |
|
Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 19 Април, 2012 - 19:03:56 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина Saeco Odea Sporty - свети индикатор внимание
Моля за помощ - кафемашина Saeco Odea Sporty. Донесена от Австрия - на вид като нова.Включих я,но мига само внимание и не тръгва.Като я пипна отгоре е топла.Досега съм нямал кафе машина и незнам как действа нямам и инструкция.Моля да ме упътите. Т,Маринов |
|
|
Всичко записи: 12511 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 06 Юли, 2013 - 19:32:58 |
|
|
|