Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина jura duomatica - не ­ загрява

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

lombardo

Участник

Бутоните мигат а машината не загрява. Проблема е в термодатчика според мен, обаче не знам колко трябва да е съпротивлението при около 20 градуса и колко трябва да е при около 90.
В момента показва около 133кОм, това нормално ли е при 20 градуса.
Термодатчика е шестограм с канал.

Всичко записи: 58 : Дата на рег-ция: Май 2008 : Отправено: 12 Април, 2012 - 22:14:47
Lusi

Участник

толкова трбва да показв като загрява пада съпротивлението.най вероятно той е заминал.смени го но само със същият

Всичко записи: 96 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 13 Април, 2012 - 16:05:26
goldmen_73

Нов участник

кафемашина Jura duomatic - мигат лампите за едно и двойно кафе
кафемашина Jura не прави нищо само мигат лампите за едно и двойно кафе.
Всички микрета са здрави, остава платката а там са ровили доста.

При мен термодатчика е здрав.Напрежението за нагревателя се подава на импулси, но въпреки това машината загрява по бавно, датчика изключва, а лампите продължават да мигат

Всичко записи: 28 : Дата на рег-ция: Май 2011 : Отправено: 13 Септември, 2015 - 14:29:31
saho

Нов участник
От: гр. Петрич

Novamatic DUO A125F
От къде мога да закупя точния термодатчик, че прегрява и не прави никакво кафе, защото пуфка вместо да тече. Да недозагряваше щях с добавяне съпротивление да я наглася ...

Всичко записи: 30 : Дата на рег-ция: Септ. 2007 : Отправено: 23 Ноември, 2017 - 11:21:39

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина jura duomatica - не ­ загрява [Страници (1)]