|
|
|
|
|
|
|
Здравейте от скоро имам една Krups 860-Siziliana.Машината е пълен автомат,но ми прави впечатление,че при включване иска първо да се направи промивка (свети само там) и след това може да се прави кафе.Промивката е колкото едно нормално кафе като течност и ми прави впечатление,че във ваничката под отработеното кафе попада и малко вода. Има ли проблем с това или е напълно нормално да си иска промивка при всяко включване ? И ако е НЕ какво трябва да направя или да погледна ?
Понеже не съм наясно с тази техника,какво мога да правя като подръжка и какво не трябва да правя ? |
|
|
|
|
|
|
|
Нормално е.така трябва да бъде.
Когато светнат индикаторите за самопочистващите програми да се слага препарат ида се пускат да промиват асансьора и бойлера. За целта си изтегли потребителската инструкция. |
|
Всичко записи: 96 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 14 Май, 2012 - 19:09:53 |
|
|
|
|
|
|
Днес машината при пускане на дълго кафе ми пусна само вода,така няколко пъти и като отворих ваничката се оказа ,че в контейнера за отработеното кафе е пълно със смляно кафе,което не е използвано.Оказва се,че най-вероятно само изхвърля кафето,без да се използва и май започва да увеличава изпускането на водата. Моля помагайте ! |
|
|
|
|
|
|
|
кафе машина крупс 860
прави 2-3 кафета и спира благодаря предварително Красимир Стамов |
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 12 Октомври, 2012 - 17:23:13 |
|
|
|
|
|
|
какво по точно спира–гасне ли или робота не се движи? |
|
Всичко записи: 96 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 12 Октомври, 2012 - 18:01:40 |
|
|
|
|
|
|
крупс 860 - иска промиване цялостно
инструкция на български моля ако някой има да ми я даде Красимир Стамов |
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 14 Октомври, 2012 - 12:38:57 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 18 Октомври, 2012 - 07:55:01 |
|
|
|
|
|
|
Кафеавтомат KRUPS SIZILIANA - Количество на кафето
Може ли да се увеличава(намалява) времето за работа на кафемелачката ? Todor Todorov |
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 08 Април, 2015 - 08:39:56 |
|
|
|