|
|
|
|
|
|
|
Включвам и е само на пара и пуска вода даже и меню не се показва какво да правя |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Авг. 2012 : Отправено: 18 Август, 2012 - 16:03:47 |
|
|
|
|
|
|
Явно е електроника , ако нищо не се показва на екрана. Парата най-вероятно идва от това че е включен постоянно нагревателя. Ако не работи помпата и парата ще изчезне. По форума няма как да ви се помогне. Трябва да я види така да се каже майстор |
|
Всичко записи: 141 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 20 Август, 2012 - 09:39:07 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте колеги,имам проблем с три такива машини,проблема е еднакъв на всички.Аз го наричам "воден разпределител",това е тази част под кутията за мляко с многото маркучи. До колкото знам са три модела,но и трите са доста скъпи,някой знае ли от къде може да се поръчат на достъпна цена? В Пловдив има но най-евтиния е 180лв.
|
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 10 Май, 2015 - 17:50:13 |
|
|
|
|
|
|
saeco primea cappucino - промивка пуснах първия цикъл с препарат и след това изписа spuling starten но не тръгва като докосна дисплея.нещо друго трябва ли да направи за да тръгне промивката?
кафемашина saeco primea cappuccino touch plus - грешка 1 какво значи грешка 1 _______________________________________________________________________ http://www.partsguru.com/user/Service%20Manual%20Primea_line_versione%202007.pdf 01 - Grinder 1 blocked 02 - Grinder 2 blocked 03 - Dispensing head blocked in work position 04 - Dispensing head blocked in home position 05 - Water circuit blocked 06 - Multivalve error 08 - Cappuccino valve blocked 09 - Communication error between CPU and POWER 10-11 - Various sensor errors 12-13 - Various sensor errors 14-15 - Various temperature errors 16 - Both microswitches activated on dispensing head 17 - Memory error 18 - Clock error 19 - No zero crossing 20 - Cup lift error ___________________________________________________________ мелницата е в ред но няма напрежение към нея.ще се боря с платката |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 06 Март, 2016 - 09:23:59 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина SAECO primea cappuccino tuch Машината е saeco primea cappuccino tuch пускам е и не прави нищо друго освен да източва млякото от казанчето и изписва декалциране . Като е вкюча изписва че иска декалциране но се едно бутоните не финкционират а само издават звук и не се променя нищо, за да стигна до декалцирането в менюто ,както стой и започва да изпомпва млякото от контеинера през това време не мога да е стопирам, минават 20 сек и тогава спира сама, след определено време без да е пипам пак почва този цикъл . Въпросите са ми според вас от някои елемент на платката може ли да ? Как може да е декалцирам като не мога да влезна в менюто на машината ? От някои датчик възможно ли да е ? Ако някой има представа каде е проблема ще съм благодарен да помогне.
Някакво развитие има ли с на колежката проблема |
|
Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Септ. 2015 : Отправено: 06 Юни, 2017 - 18:38:53 |
|
|
|