Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина TCM TX 550 - дисплей

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 На дисплея излизат само квадратчета
carlsberg

Нов участник

Здравейте.Търся инструкция за програмиране на ТСМ ТХ550.
Явно е изтрита информацията в чипа. На дисплея излизат само квадратчета.
Или някой,ако има други предложения...

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Септ. 2009 : Отправено: 15 Ноември, 2012 - 15:09:48
Lusi

Участник

най вероятно ти е заминал дисплея

Всичко записи: 96 : Дата на рег-ция: Дек. 2008 : Отправено: 15 Ноември, 2012 - 21:35:37
kolyo

Админ
От: Русе

Здравейте колеги, моля и аз за малко помощ.
Попадна ми една машина ТСМ модел 221660 тх 550 (SUP 021 YTDR) без захранване и изкл. кликсони.
и аз го докарах до квадратчетата на горния ред от дисплея. Помагайте
tomi5

Всичко записи: 12528 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Април, 2013 - 19:22:14
бай Илия

Нов участник

кафе автомат TCM 221606 TX 550 - decalcify
Привет. На въпросната машина на дисплея пише decalcify, тя работи коректно, но ми се иска да го оправя.
Съвет? Инструкция употреба(нямам такава)
Благодаря.

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Ноем. 2013 : Отправено: 22 Ноември, 2013 - 10:08:55
anons

Участник
От: Варна

Изтегли си инструкция за Saeco Incanto S-Class De Luxe. Раздела за премахване на варовика е еднакъв с ТСМ.
Decalcify - т.е. премахване на варовика, за препаратите има писано във форума.
За ТСМ бутоните са: М - влизане в меню и потвърждаване на данни;
Esc - излизане;
Средните два бутона със стрелките са за прелистване и промяна на данни.

Ако машината ти е като тази на снимката, Бутон М се натиска еднократно без задържане. А има вероятност да има проблем с клавиатурата.
По принцип са много проблемни машинки по отношение на електрониката и дисплея.

att-528f89e0cce5bdex.jpeg

Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 22 Ноември, 2013 - 18:44:16
miroslav tenev

Нов участник

Здравейте.Търся дисплеи за саеко тх 550 стават и от саеко виена дигитал.

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2014 : Отправено: 08 Юли, 2014 - 18:27:08

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина TCM TX 550 - дисплей [Страници (1)]