Здравейте! http://media.snimka.bg/images/004423382-big.jpg Наскоро ми я подариха,но не знам какъв е модела,а понеже е стара,не мога да я открия и в интернет... Интересува ме на какво налягане работи машината,не съм я отварял,понеже нямам звезда,само свалих цедката над ръкохватката и я почистих,както и тази в ръкохватката.Иска ми се да сваля уплътнението,но ако го скъсам,не знам дали ще намеря същото. Иначе машината не прави лошо кафе,но няма много каймак,а ако е много ситно кафето или го натъпча повече,започва да излиза на балончета и протича над ръкохватката. Машината е без крема диск,намерих един за 7лв., който се поставя в ръкохватката под цедката,но не знам дали ще има достатъчно налягяне машината,затова искам да знам колко бара е. Също така преарах едно прахче през нея. Посъветвайте ме какво да направя в този случай,за да пия по-хубаво кафе с тази машина. дали ще мога да намеря същото уплътнение и ако спре да тече над ръкохватката,дали има смисъл да и сложа крема диск? Живея в София. |