|
|
|
|
|
|
|
Колеги собственик съм на кафеавтомат "Saeco Magic Comfort" От известно време забелязах,че подсветката на диспеля се пуска когато и е "кеф" В моментите когато работи(свети) като се вгледам в диспеля, светлината потрепва сякаш има хлабава връзка. Отворих днес машината, да проверя кабелите и буксите към диспеля, на пръв поглед всичко изглеждаше наред, и на място, понатиснах буксите хубаво всяка една и сглобих обратно. За съжаление проблема си остана.
П.С също някой ако има представа ,продълговатия вертикален бутон(белия) така и не разбрах за какво служи.Мисля,че е бутон защото като го натисна и има "ход"
|
|
Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 19 Януари, 2013 - 22:42:44 |
|
|
|
|
|
|
белия "бутон" не е бутон, на някои модели това е индикатор кога ще е готово кафето. а за дисплея има едни елементи които се сменят и се оправя, не е от диодите. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 20 Януари, 2013 - 08:43:30 |
|
|
|
|
|
|
Би ли дал по-точни насоки какви са тия елементи които трябва да се смени за да не се пуска и гасне когато си иска.Много ме дразни. И колко би струвала подмяната им ако имаш представа.
А това с белия бутон е малко странно че не прави нищо,за съжаление ,иначе това с индикатора за готовото кафе е при Saeco Magic Deluxe,както казваш. |
|
Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 20 Януари, 2013 - 10:10:08 |
|
|
|
|
|
|
кафемашина Saeco Magic Comfort - показва coffee beens empty Здравейте. На дисплея на кафемашината се изписва следния надпис coffee beens empty, но бункерът е пълен с кафе. Мелачката върти и спира, но не прави кафе. Какъв може да е проблемът и мога ли да си го оправя с подръчни средства ? Благодаря ви предварително! ___________________________________________________________________________ В YouTube видях общо взето какъв е проблемът. Още не съм я отварял но нещата отиват към смяна на микрек. Някой може ли да ми каже какъв тип е този МИКРЕК https://youtu.be/AbLJ_ntZT-E?t=11m43s като ида в магазина за ел компоненти да знам какво да им кажа. Благодаря ви предварително!
това ли е елементъ , който ми трябва? http://combinabar.bg/bg-bg/category/product/4849330166687599267 |
|
|
|
|
|
|
|
това е |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 28 Юни, 2016 - 19:28:33 |
|
|
|
|
|
|
платка ми свети,но нямам надписи,прави си селф теста. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Септ. 2016 : Отправено: 26 Септември, 2016 - 12:40:06 |
|
|
|
|
|
|
заминал ти е десплея |
|
Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 04 Октомври, 2016 - 19:13:40 |
|
|
|