Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина Saeco Magic Comfort - ­ дисплей

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 подсветка на дисплея
kappo

Нов участник

Колеги собственик съм на кафеавтомат "Saeco Magic Comfort" От известно време забелязах,че подсветката на диспеля се пуска когато и е "кеф"
В моментите когато работи(свети) като се вгледам в диспеля, светлината потрепва сякаш има хлабава връзка.
Отворих днес машината, да проверя кабелите и буксите към диспеля, на пръв поглед всичко изглеждаше наред, и на място,
понатиснах буксите хубаво всяка една и сглобих обратно. За съжаление проблема си остана.

П.С също някой ако има представа ,продълговатия вертикален бутон(белия) така и не разбрах за какво служи.Мисля,че е бутон защото като го натисна и има "ход"

att-50fb077421b95agic.jpg

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 19 Януари, 2013 - 22:42:44
imt_86

Нов участник

белия "бутон" не е бутон, на някои модели това е индикатор кога ще е готово кафето.
а за дисплея има едни елементи които се сменят и се оправя, не е от диодите.

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 20 Януари, 2013 - 08:43:30
kappo

Нов участник

Би ли дал по-точни насоки какви са тия елементи които трябва да се смени за да не се пуска и гасне когато си иска.Много ме дразни.
И колко би струвала подмяната им ако имаш представа.

А това с белия бутон е малко странно че не прави нищо,за съжаление ,иначе това с индикатора за готовото кафе е при Saeco Magic Deluxe,както казваш.

Всичко записи: 4 : Дата на рег-ция: Яну. 2013 : Отправено: 20 Януари, 2013 - 10:10:08
Гост

ОТСТРАНЕН

кафемашина Saeco Magic Comfort - показва coffee beens empty
Здравейте. На дисплея на кафемашината се изписва следния надпис coffee beens empty, но бункерът е пълен с кафе. Мелачката върти и спира, но не прави кафе.
Какъв може да е проблемът и мога ли да си го оправя с подръчни средства ? Благодаря ви предварително!
Благодаря ви предварително!

това ли е елементъ , който ми трябва?
http://combinabar.bg/bg-bg/category/product/4849330166687599267

Отправено: 28 Юни, 2016 - 11:09:35
mishel6666

Редовен участник

това е

Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 28 Юни, 2016 - 19:28:33
Polq Nacheva

Нов участник

платка ми свети,но нямам надписи,прави си селф теста.

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Септ. 2016 : Отправено: 26 Септември, 2016 - 12:40:06
mishel6666

Редовен участник

заминал ти е десплея

Всичко записи: 100 : Дата на рег-ция: Окт. 2013 : Отправено: 04 Октомври, 2016 - 19:13:40

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина Saeco Magic Comfort - ­ дисплей [Страници (1)]