|
|
|
|
|
|
|
Здравейте ... купих си каферобот jura e20 втора употреба ... прави кафето мели го и т.н. доволен съм , но като намаля размера на смилане на минимум , само смила кафето и го изхвърля в кофичката за отпадък и не прави кафе... ? После ме кара да пусна парата и пак .... като го нарпавя на средна едрина нямам проблеми ... Някакви идеи ? _______________________________________________________________ Кафето на средно пак е хубаво да... но прочетох ,че еспресо машините правели по- хубаво кафе като е смляно ситно .. незнам до колко е вярно но от два три сайта го прочетох .... Пък и не ми се вярва ,че заводско като се зададе на най-ситно и не прави кафе.. ? А и да попитам Jura като марка как са... ? |
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Февр. 2013 : Отправено: 07 Февруари, 2013 - 09:50:22 |
|
|
|
modac
Супер участник От: София
|
|
|
|
Ако на средна едрина кафето е добро, защо го слагаш на минимум? Когато е много ситно смляно няма как да изтече. Прочети ръководството ___________________________________________________________________ дръж машината на средно, където ти прави хубаво кафе. Иначе с радост ще ти вземем парите като сцепиш цедката. Колкото до марката има колеги с много повече опит в автоматите те ще ти отговорят. |
|
Всичко записи: 588 : Дата на рег-ция: Яну. 2008 : Отправено: 07 Февруари, 2013 - 19:36:55 |
|
|
|
|
|
|
А случаино някой да знае от коя година е този модел ?
Здравейте пак .. същата машина ... нов проблем снощи ми се наложи да я преместя в друга стая... преместих я и сега не иска да тръгне . Свети сигнализационна лампа че иска да пусна парата... след като я пусна ме кара да я спра ( но пара не излиза нито вода само леко налягане се усеща като сложа пръста) и като я спра пак наново и така и така ... някакви идеи
(Добавено) Оправи се ... откъдето взима вода машината го намокрих и се оправи всичко .. може би е имало въздух незнам .. |
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Февр. 2013 : Отправено: 19 Февруари, 2013 - 19:34:37 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте имам Jura e20 и преди ден два ме изненада( с допълнителна поръчка към кафето) . Прочетох из форумите и явно хлебарките харесват кафето .. Имало и не един 2 уреда развалени от тях ... та въпроса ми е как мога да се оттърва ? Мога ли спокойно да я напръскам обилно с препарат ? _________________________________________________________________ 1. Някъде можеш ли да ме опътиш към сервиз в София ... като $ какво да очаквам и 2ро аз съм в общежитие и се намират такива гадини .... има ли смисъл въобще да го правя и да се предпазя по някакъв начин в бъдеще (примерно да опръскам стабилно с препарат ?) |
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Февр. 2013 : Отправено: 18 Май, 2013 - 21:44:10 |
|
|
|
|
|
|
Разглобяваш, почистваш и събираш всичко в голям кашон. Напръскваш и затваряш кашона за около 1-2 часа [според препарата], ако още щъкат повтаряш. Електрониката не я слагай в кашона. След това обилно измиваш с гореща вода и препарат всички части имащи пряк контакт с кафетo или и тях не ги слагаш в кашона, а ги почистваш ръчно. !!! Прецени, да ли ще се справиш сам, ако имаш съмнения по-добре на "доктор". ______________________________________________________________________ Не съм от София. Предполагам 25-40 лв. Но щом има в общежитието, пак ще я налазят. Хлебарките влизат в машината, защото е топло, а не заради кафето. Виж ако имаше сухо мляко може. По-добрия вариянт е да си вземеш с ръчка, която се почиства след всяко кафе и си решаваш проблема. |
|
Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 20 Май, 2013 - 23:48:25 |
|
|
|
|
|
|
Jura impressa e20 - пречиства се грешно
Здравейте , когато пускам машината иска да се промие , и след като я спра пак ... до сега се промиваше през отвора от където пуска кафе .. сега започна да излива вода във контейнера си за вода от вътре някъде... ? И понякога като пусна да прави кафе не прави нищо , но се чува да бучи ... 99% от случайте си прави нормално кафе... Помпата работи всичко др работи .. някакви идей ? delqnkolev |
|
|
Всичко записи: 12528 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 06 Декември, 2014 - 12:35:21 |
|
|
|
|
|
|
Сега иска декалциране ... след като го направя ,с различни препарати съм пробвал, проблемът си продължава и сигналът за декалциране си стой. Някакви идей ? |
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Февр. 2013 : Отправено: 03 Януари, 2015 - 17:32:10 |
|
|
|
SNT
Нов участник От: Асеновград
|
|
|
|
Колега твоят проблем е много голям.Вземи си ДЖЕЗВЕ JURA и си готов. |
|
Всичко записи: 49 : Дата на рег-ция: Февр. 2006 : Отправено: 03 Януари, 2015 - 18:40:39 |
|
|
|