Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Кафемашина Rotel Conforta Luxe - ­ нагревател

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

vtm13

Нов участник

Здравейте на всички.Ще се радвам ако ми помогнете с необходимата информация, за което ще Ви бъда благодарен.Проблемът е следния: изгоря ми реотана на кафемашината която е Rotel Conforta Luxe, мисля че е една и съща със Saeco Magic Deluxe, а съм намерил кафемашина на части която е Saeco Royal Digital та въпроса ми е еднакви ли са реотаните ( боилерите ) на двата модела.Благодаря предварително

Въпроса е че я продават цяла затворена с проблем при меленето на кафето и незнам да ли да я купя или да не я купувам понеже ако бойлерите са различни не ми трябват две неработещи машини.

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Авг. 2013 : Отправено: 09 Август, 2013 - 15:53:54
anons

Участник
От: Варна

Ами нали е на части, просто сравни двата бойлера, по форма, размер и съпротивление на нагревателя.

За всеки случай преди да я купиш, поне провери дали пуска топла вода.

Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 11 Август, 2013 - 13:18:34
pacofazomera

Постоянен участник
От: Русе

снимай го тоя бойлер

Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Яну. 2010 : Отправено: 12 Август, 2013 - 20:42:56

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на кафемашини » Кафемашина Rotel Conforta Luxe - ­ нагревател [Страници (1)]