|
|
|
|
|
|
|
кафемашина Rohnson R 952 има тече вода над ръкохватката на алуминиевият елемент над ръкохватката му е счупено захващането трябва ми името или откаде да го намеря. Предварително благодаря. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Авг. 2013 : Отправено: 28 Август, 2013 - 22:39:40 |
|
|
|
|
|
|
Тялото към което се захваща ръкохватката се казва байонет. По принцип търси в сервизите които са написани на гаранционната ти карта. Не съм отварял точно такава машина , но е хубаво да се свали и да се търси по модел, защото може да стане евентуално и от друг модел кафемашина.
|
|
Всичко записи: 44 : Дата на рег-ция: Март 2010 : Отправено: 30 Август, 2013 - 09:05:17 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 134 : Дата на рег-ция: Юли 2013 : Отправено: 30 Август, 2013 - 09:27:02 |
|
|
|
|
|
|
Genady, Мърфи, Извинете ,че не писах преди но просто я бях закърпил кафемашината с планки и тя спря да тече.Не съм успял да обесня правилно за счупената част. Тя се намира над байонета или както я намирам в интернет като глава. Частта която е счупена е над тях в нея влиза маркуч от крана за цетката или пара държи я ламарина захваната за бойлера.Фактичаски на нея се монтира уплатнението за цетката което се скъса поради усукване.Прилагам снимка счупеното краче е на въха на отверката. Инетресува ме името на елемента за да видя цената защото нова е около 130 лв. .
Снимката беше голяма не се качи ще опитам пак.
|
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Авг. 2013 : Отправено: 26 Януари, 2014 - 16:58:10 |
|
|
|