|
|
|
|
|
|
|
Интересуваме дали някой знае с колко платки е саекото.попаднах на една машина без попарваща група |
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Ноем. 2012 : Отправено: 11 Декември, 2013 - 22:02:04 |
|
|
|
|
|
|
Една, но бутоните са на отделна.
|
|
Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 11 Декември, 2013 - 22:59:30 |
|
|
|
|
|
|
здравеите свети ми лапмпата за водата от ляво някои да има представа от кво може да е и машината не трагва |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Септ. 2014 : Отправено: 27 Септември, 2014 - 23:02:10 |
|
|
|
|
|
|
Датчика за вода в резервоара не отчита наличието на такава. |
|
Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 27 Септември, 2014 - 23:13:22 |
|
|
|
|
|
|
а аз си купих нова водна помпа хахаха и счупих това черното отдолу дето разделя водата на две ако го изолирам да ходи вода само кам нагревателцхето дали ще стане |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Септ. 2014 : Отправено: 27 Септември, 2014 - 23:21:39 |
|
|
|
|
|
|
А погледна ли на къде отива другия край.Ако не ме лъже паметта той е да отвежда излишната вода при разширяването и в резултат на загряването към резервоара за вода. Най-добре качи снимки или изчакай и някой друг колега да пише по въпроса,защото може и да греша. |
|
Всичко записи: 73 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 27 Септември, 2014 - 23:51:13 |
|
|
|
|
|
|
ако го изолирам да ходи вода само към нагревателчето дали ще стане | да, но го затапи сериозно да не капе
|
|
|
|
|
|
|
|
Кафемашина Saeco Incanto Classic - мига средната червена лампа Диотчето което показва кога е пълен контейнера за отпадъци не спира дори след неговото изпразване. Търсих навсякъд из нета и все пишат да се извади тавата и изсипе контейнра, ни нищо не става?? Някой ако има такава машина или подобен проблем нека напише моля. Предварително благодаря.
Лампичката, която показва кога е напълнен контейнера за отпадъци не спира да свети дори след изваждане и изчистване? От няколко месеца понякога ми прави този номер, не знам всеки път изваждам, слагам тавичката с контейнера, изваждам, слагам и накрая нещо се излъже и тръгва, но сега..... Някой ако има подобна кафемашина и проблем нека сподели ако се е сблъсквал с подобен проблем.Мерси предварително. Кафеавтомата е купен април месец тази година втора употреба уж с гаранция. Не знам дали датчика, който показва кога се изважда контейнера не се е прецакал..?
http://expert-cm.ru/images/stories/shemy_tehnich/saeco_incanto_tech_list.pdf не намирам друго решение в написаното и освен изчистване на контейнера с отпадъци? |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Ноем. 2015 : Отправено: 05 Ноември, 2015 - 13:58:40 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте! Имам кафемашина SAECO Incanto classic/S-class и поради теч в долната част на контейнера за вода смених уплътнителния гумен пръстен (О-пръстен), лежащ в елепсовидния канал на гнездото на машината, в което гнездо се куплира самия контейнер посредством щуцера с филтъра за вода. Теча спря, но и машината спря, т.е., всички диодчета за съответните индикации светнаха, обаче машината не можа да заработи, в смисъл, да потече предварителното количество вода и после с натискане на бутона за кафе да заработи кафемелачното устройство вътре в нея и след това да се произведе и същинското кафе. Предполагам, че може би има някакъ датчик или нещо друго по електрониката, но понеже съм я купувал "second hand", нямам ел. схема или някакво ръководство за експлоатация и/или обслужване. Молбата ми към Вас е ако можете да ми дадедете експертен съвет на какво се дължи това й поведение (на кафемашината) след моята така "компетентна" намеса (подмяната на гум. уплътнение)...?!? Очаквам с голяма надежда помоща Ви! |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2015 : Отправено: 05 Ноември, 2015 - 15:03:20 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина Saeco Incanto classic - немога да си реголирам дължината на кафето
Здравейте,търся ръководство (инструкция) на български език за кафе робот Saeco Incanto Classic който е на снимката .Немога да си направя кафето по дълго. Ако някой може нека да помогне.Предварително благодаря. voni |
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 26 Ноември, 2015 - 17:07:07 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
Ето ------------ Настройката на дължината на кафето става, като натиснеш съответния бутон, го държиш натиснат, докато постигне желаното количеството кафе и тогава го пускаш.
|
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 27 Ноември, 2015 - 08:57:38 |
|
|
|
|
|
|
здравей те. Мига ми червеният светодиод със знака внимание. Трудно извадих групата и сега не мога да я сложа. Потрудих се малко и я вкарах, но след като загрее водата, пак светва лампата внимание .Разглобих я цялата и ръчно нагласих оста, за да мога да сложа групата. Направи ми впечатление, че когато двете микро ключета ги поставя в едно положение да са върху гърбицата. лампата гасне но групата не може да се постави. Излъгах я и я пуснах. смля кафе , помпата сработи, но нали няма кой да натисне плапана да пусне водата, го натиснах ръчно. изкара цикъла и пак , до там. пак светна лампата.Помогнете кой с каквото може. машината е SAECO TYP 021 |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Дек. 2015 : Отправено: 03 Декември, 2015 - 10:33:51 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина Saeco Incanto classic
Здр. светна ми най дясното копче и премигва,но прави кафе. Какъв и е проблема,че картинката нищо не ми говори.Благодаря предварително Kokimoki |
Прочистване на циркулацията на машината (Автоматично) Всеки 3-4 месеца или когато бутонът за прочистване светне. 1. Подготовка: 1.1 Поставете голям съд под накрайника за топла вода и пара. 1.2 Напълнете разтвора според инструкциите на производителя в контейнера за вода. 2. Прочистване (около 45 мин.): 2.1 Натиснете бутона за прочистване за 5 секунди. 2.2 Отворете въртящия се бутон чрез завъртане надолу. 2.3 В момента, в който всички контролни бутони премигнат в зелено, затворете въртящия се бутон. 3. Изплакване: 3.1 Изплакнете контейнера за вода и го напълнете отново с вода. 3.2 Отворете въртящия се бутон и изкарайте съдържанието не контейнера. 3.3 Затворете въртящия се бутон. |
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 20 Декември, 2015 - 09:01:11 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, искам да попитам нещо за моята Saeco Incanto classic.Модела е като тази черната по горе във форума. Имам я от 2 месеца някъде, работи без проблем. Но от 2-3 дни като я пусна и се чува леко свистене, че изпуска пара отнякъде вътре в машината и протича вода от корпуса отдолу . Като стартирам функцията за пара, която ползвам много и като направи налягането се чува много, че изпуска пара отнякъде вътре. След това като искам пак да върна кафе функцията и светват трите бутона и започвам да изкарвам парата в чаша докато ми разреши пак да правя кафе. По време на този процес , свистенето в сама машина е доста силно и в един момент явно се включва някаква защита и машината се изключва тотално. След 1-2 минути стартира пак нормално. Очаквам с голяма надежда помоща Ви! |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Март 2016 : Отправено: 02 Март, 2016 - 10:52:59 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
W800 вместо да чакаш виртуална помощ, не е ли по-добре да я занесеш на сервиз? |
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 02 Март, 2016 - 21:59:47 |
|
|
|
|
|
|
Vialex, не чакам виртуална помощ, просто са почивни дни и няма как да я пратя на сервиз до понеделник. Затова попитах, може някой да е имал същия проблем. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Март 2016 : Отправено: 03 Март, 2016 - 10:25:42 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам saeco incanto, настроила съм на най-ситно с най-много кафе и пак не прави хубав каймак. Преди малко гледах и едно клипче, явно е възможно, но какъв може да е проблема на моята ? |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Апр. 2016 : Отправено: 14 Април, 2016 - 11:05:43 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте,имам едно инканто класик което започна да прави студени кафета след като стои по-дълго време включена.След 2-3 студени кафета тръгва топлата вода.Моля за помощ.Благодаря предварително. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Юли 2015 : Отправено: 12 Май, 2016 - 03:28:43 |
|
|
|
|
|
|
Имам проблем със спомената кафемашина колеги. Докато настройвах едрината на кафето, посредством въртене (докато меле, разбира се) изведнъж се врътна мн лесно и сега се върти/ щрака лесно дори и без да меле?
Незнам дали не се е отделила врътката от самата мелачка или се е счупила?
Някакви идеи? |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Март 2016 : Отправено: 03 Юни, 2016 - 08:43:25 |
|
|
|
|
|
|
може би самата врътка се е прецакала свали контейнера на кафето за по сигурно и ще ти стане по ясно |
|
Всичко записи: 9 : Дата на рег-ция: Февр. 2015 : Отправено: 03 Юни, 2016 - 23:56:05 |
|
|
|
|
|
|
Saeco Incanto Classic - теч на чиста вода
Здравейте! Saeco Incanto Classic пълни тавичката с чиста вода и според мен започна да пуска по-къси кафета. Закачам снимка с въпрос, какво е това ограденото с червено Благодаря! valevbs |
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 22 Януари, 2019 - 14:15:24 |
|
|
|
|
|
|
saeco incanto classic - реглаж на мелницата
Искам да попитам как се намалява размера на мелачката към по ситно.Има цифри от 1 до 20 ,кое е най едрото и кое е най ситното. emil400 |
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 30 Юни, 2021 - 22:28:14 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, Имам кафемашина Саеко Инканто класик. Доста е стаичка. Забравила съм как се регулира едрината на мелене и количеството кафе, което пуска. Благодаря! |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Авг. 2023 : Отправено: 17 Август, 2023 - 16:01:50 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 17 Август, 2023 - 17:31:16 |
|
|
|