|
|
|
|
|
|
|
здравейте всички . получих я употребявана . разглобих и почистих клапана на бойлерчето ,смених пружината . след първото кафе я изключих , поставих празна чаша под дозата , за 10 часа се напълни и водата преля във ваничката . мисля си : пресованото кафе в дозата не изисква допълнително налягане , за да премине водата през него гъбката не затваря бойлерчето и вода с атмосферно налягане може премине клапанчето в помпата също пропуска не се създава вакуум от изтичането - уплътнението на дозата към бойлерчето е износено . има ли приемливо/като цена /решение този проблем?
|
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 28 Декември, 2013 - 10:28:59 |
|
|
|
|
|
|
много са смотани тия машини.или леглото корозира или най-малкото парченце варовик като подпре гъбата и си капе.А резервоара е отгоре и цялата вода изтича на самотек |
|
Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Яну. 2010 : Отправено: 29 Декември, 2013 - 09:26:12 |
|
|
|
|
|
|
пацо ,съгласен съм с твоето мнение . подмених пружината , гъбката на клапана и уплътнението на дозата . за два дни употреба общо десетина капки . купих и препарат за отстраняване на варовик - италиански .имам колебание за приложението му . |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 29 Декември, 2013 - 17:36:10 |
|
|
|
|
|
|
Кафемашина BRIEL ARTEMIS - водосъдържател как се разглобява водосъдържателя ? При пускане на машината за правене на кафе водата тече само от отделението за чай
Развъртях месинговия болт и почистих пружинката ,но това не оправи проблема.От дясната страна е ръчката която превключва подаването на вода за чай.Тази ръчка не се застопорява и от там непрекъснато тече вода.Не знам как да разглобя машината за да стигна до мястото където става превключването Не виждам никакви винтчета.Може би сглобките са с клипсове ,но къде са? Моля ако някой е разглобявал да помогне! |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юли 2014 : Отправено: 25 Юли, 2014 - 10:14:07 |
|
|
|